Få hjælp fra din mobiltelefon og Google Maps til at finde parkeringspladser

Er du træt af at lede efter parkeringspladser hele tiden? Så kan du nu få hjælp af både din mobiltelefon og Google Maps. Google Maps kan nemlig hjælpe dig med at finde en eller flere parkeringspladser tæt på, hvor du befinder dig.

Parkeringspladser og mobiltelefoner

Det er aldrig nogens favoritbeskæftigelse at lede efter en parkeringsplads – især ikke, hvis du bor i København eller en anden storby i Danmark. Her kan det nemlig ofte være svært at finde en parkeringsplads, hvorfor du kan blive ved med at lede i timevis og ende med at parkere langt væk fra din bolig.  Der findes allerede nogle parkeringsapplikationer, der kan hjælpe dig en smule med at finde en parkeringsplads. Men nu kan du også benytte dig af Google Maps til at finde en parkeringsplads.

 Sådan fungerer funktionen

Hvis du vælger at anvende Google Maps til at finde en parkeringsplads, så fungerer det på følgende måde:

  1. En pop-up vil dukke op i bunden af din skærm
  2. På denne pop-up vil du kunne se, at der er en parkeringsplads i nærheden af dig
  3. Hvis du gerne vil have fat i denne parkeringsplads, så skal du vælge ”Tilføj Stop”
  4. Du vil nu få en rute, der leder dig hen til denne specifikke parkeringsplads

Brug denne funktion i København

Du kan desværre ikke gøre brug af Google Maps nyeste funktion i hele Danmark. Lige nu kan du nemlig blot bruge den i København. Hvis du søger på en specifik destination i København, så vil du have mulighed for at se et specielt rødt P-symbol på skærmens nederste del. På denne måde kan du finde ud af, hvor der er parkeringspladser henne samt om der er mange eller få. Hvis du bor i USA, så er der endnu flere muligheder og Google Maps kan hjælpe dig med mange flere ting, når det drejer sig om parkeringspladser. Men hvis du stadig er bosiddende i København, så må vi nok vente lidt endnu på, at de helt samme funktioner også kommer her til landet. Google kan hjælpe dig med at finde ud af alt dette på baggrund af specielle teknologier. Det er dog heller ikke kun i København, at du nu kan benytte dig af denne funktion, da du også kan anvende den i byer såsom Barcelona, Manchester, Stockholm, Milano, Prag, Düsseldorf, Amsterdam, Alicante, München, Paris, Rom, Stuttgart, Toronto samt mange andre storbyer rundt omkring i verdenen.

Hvis du vil afprøve funktionen, så skal du blot prøve det, når du er i København og kører i bil. Du skal som nævnt tidligere ikke sætte funktionen til.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)