Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Få masser af underholdning med i dit mobilabonnement med Telmore Supreme

Find mobilabonnementer med underholdning hos Telmore

Hos Telmore har du mulighed for at finde en del forskellige mobilabonnementer med underholdning. Det betyder, at du har flere valgmuligheder, hvis du ønsker at få en pakkeløsning, hvor du både får dit mobilabonnement samt en eller flere streamingtjenester.  Telmore sørger for, at du har mulighed for at vælge mellem flere mobilabonnementer, da du på denne måde kan vælge en løsning, der passer bedst til dig og dit forbrug. Der er nemlig ingen grund til at betale mere for flere streamingtjenester, som du slet ikke gør brug af. Men hvad kan du så finde hos Telmore? 

 Mobilabonnementer med underholdning

Du kan i alt finde fem forskellige mobilabonnementer med underholdning. Det billigste mobilabonnementer koster 169 kroner om måneden, hvor du har får musiktjenesten Telmore Musik med i prisen.  Hvis du i stedet er vild med streaming af serier og film, kan du vælge det andet billigste mobilabonnement med HBO Nordic og Viaplay for 229 kroner om måneden. Du kan også finde to andre mobilabonnementer med streamingtjenester såsom Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play og Telmore Musik inkluderet til henholdsvis 249 kroner og 269 kroner om måneden. 

Telmore Supreme har det hele 

Som vi allerede har nævnt, så er der i alt fem forskellige mobilabonnementer med underholdning hos Telmore. Det sidste mobilabonnement bliver kaldt for Telmore Supreme og kommer med et hav af forskellige streamingtjenester. Mobilabonnementet koster 299 kroner om måneden, og du får følgende med i prisen:  - Viaplay - Telmore Musik - TV2 Play - HBO Nordic - Bookmate Du får derfor disse fem streamingtjenester inkluderet med i prisen udover fri SMS og MMS, fri tale, 50 GB data og 15 GB data i EU. Dette er et oplagt mobilabonnement for dig, der er vild med streaming- og musiktjenester og gør brug af en masse tjenester allerede. Det er naturligvis ikke noget for dig, der slet ikke har brug for alle disse tjenester, da du blot vil betale ekstra for at få dem inkluderet med i dit mobilabonnement. 

Brug Telmores streamingtjenester overalt

Hvis du vælger et mobilabonnement, hvor du får streamingtjenester, har du mulighed for at få bruge dem på diverse enheder. Du kan nemlig gøre brug af dem på både din mobil, din tablet, din computer samt dit Smart-TV. Du har derfor mulighed for at nyde film, serier m.m. på alt lige fra din mobiltelefon til dit fjernsyn, så du kan sidde alene eller sammen med din familie og venner og se en god film.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.