TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 24/10-2017
 Forhøj dataindholdet i dit abonnement

Forhøj dataindholdet i dit abonnement

Er du træt af at løbe tør for data hver eneste måned på mobilen? Så er der rent faktisk en løsning. Rigtig mange danskere bruger internettet på mobilen meget hver måned, hvor flere faktisk også løber tør. Så hvis du altid vil have nok data på mobilen til hele måneden, skal du læse med videre her.

Undgå at løbe tør for data hver måned

I år er der blevet lavet en undersøgelse af danskernes forbrug af data på mobilabonnementet. Wilke har i samarbejde med 3 fundet ud af i dine undersøgelse, at mere end 70 % af danske teenagere ikke har nok data på mobilen – og derfor løber tør hver måned. Dette er ikke unormalt, da mere end halvdelen af danske familier også oplever dette. Hvis du ikke ønsker irritationsmomentet af at have for lidt data på mobilen hver måned, så er der faktisk en løsning. Det kan være rigtig irriterende at sidde og ordne noget arbejde på mobilen eller sidde og se en film, og så løbe tør for data. Det er, ifølge undersøgelsen, i hvert fald noget som rigtig mange af os kender til. 

Udover at være irriteret over ikke at have nok data, så er der faktisk også andre ulemper ved det. For eksempel kan det betyde en dyr ekstra regning, hvis dit teleselskab tillader, at du bliver ved med at bruge data, selvom du har opbrugt det, som du allerede har betalt for. Hvis du bruger en del mere, så kan det hurtigt blive rigtig dyrt for dig. 

Her har du løsningen

Hvis du vil undgå at løbe tør for data hver måned, så skal du have et mobilabonnement, hvor du betaler for endnu mere data om måneden. Hvis du alligevel bruger en masse data og skal betale en masse ekstra regninger hver gang, så er det gode penge at give ud til et lidt dyrere abonnement med mere data. Du kan for eksempel købe et mobilabonnement med en masse ekstra data. I dag kan du få mobilabonnementer med helt op til 100 GB data hver eneste måned. Her kan du i hvert fald bruge løs uden at løbe tør.

Husk at gå på WIFI i stedet for at bruge data

Men et nyt mobilabonnement med mere data behøver nødvendigvis ikke være den eneste løsning. For eksempel er det også en god idé altid at huske at gå på WIFI, hvis du har mulighed for det. Når du er derhjemme, er der ingen grund til konstant at bruge data via mobilen. Du kan lige så godt gå på hjemmets WIFI og spare din egen data. Dette kan også sagtens være en god løsning til at spare på mobildata hver måned.