Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Få NemID på din smartphone

Du kan nu få NemID på din smartphone og gøre det hele meget lettere for dig selv. Der er ingen grund til at døje med papirudgaven længere, hvis du ikke er vild med denne metode. Hvis du har en smartphone (iOS eller Android), så kan du downloade den nye applikation med dit NemID.

Download NemID via din smartphone

Hvis du er træt af at have dit nøglekort frem hver eneste gang, du skal ind og tjekke din netbank, ind på SKATS hjemmeside eller lignende, så behøver du ikke længere døje med dette. Nu kan du nemlig blot downloade en applikation, hvor du kan finde det officielle NemID. Det er lige meget, om du har en smartphone med Android eller iOS, da applikationen fungerer på begge styresystemer. Applikationen hedder ’NemID nøgleapp’, og du kan finde den i enten Google Play eller App Store.

Hvem har lavet applikationen?

Det er et firma ved navn e-nettet A/S, der har lavet den nye applikation med NemID. Applikationen er blevet lavet, så den kan bruges af alle banker samt den offentlige sektor i Danmark. Det er en applikation, som du kan få en masse gavn af, da du nærmest altid har din telefon lige i lommen i modsætning til papirudgaven, men ikke altid lige helt ved, hvor befinder sig henne. Det er derfor en rigtig smart løsning, at du nu blot kan have denne applikation på din mobil, så du altid hurtigt og nemt kan finde dit nøglekort frem. Selvom det kun bliver beskrevet som et supplement, så kan man nærmest sige, at det sagtens kan være en erstatning for selve papirudgaven af NemID.

Sådan fungerer applikationen

For at logge ind på dit NemID via din smartphone eller din tablet, så skal du blot indtaste en kode på fire cifre. Du kan også vælge at lave en kode, som der gør brug af fingeraftryksgenkendelse. Når applikationen er parat til at modtage diverse anmodninger, vil du kunne se det på selve startskærmen. Hvis du skal ind på din netbank, borger.dk, sundhed.dk eller lignende, så skal du først og fremmest finde din smartphone eller tablet frem. Herefter skal du klikke ind på den specifikke hjemmeside og gøre brug af de oplysninger, som du normalt bruger med dit NemID. Herefter skal du klikke på ”SEND”, hvilket sender en godkendelse til din enhed. Den skal du huske at bekræfte. Nu bliver du logget ind på den specifikke side og kan herefter gøre lige præcis det, som du er logget ind for.

Applikationen har nogle forskellige indstillinger, som du kan gøre brug af. Du kan blandt andet ændre din adgangskode, om applikationen skal låses med mere. Hvis NemID via din mobil eller tablet ikke er noget for dig, så kan du blot sørge for at afmelde det i de samme indstillinger og afinstallere applikationen fra din enhed.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.