Få samme mængde data i Danmark og EU hos Duka

Det kan sommetider være svært at få et overblik over de forskellige udbyderes datapakker, når det kommer til data i Danmark og data i EU. Derfor har Duka valgt at gøre noget anderledes sammenlignet med de andre udbydere på markedet.

Duka gør det nemmere for forbrugerneDet er snart ferie i Danmark – og derfor skal mange af os ud og rejse. Førhen brugte de fleste af os ikke data, mens vi var på ferie, da det typisk endte med, at vi brugte mange penge og kom hjem til en meget dyr mobilregning. Men sådan er det ikke længere. I dag har vi nemlig mulighed for både at bruge taletid og data i udlandet, da de fleste teleselskaber har data og taletid inkluderet med i mobilabonnementer, som vi kan bruge i forskellige lande. Men for mange forbrugere kan det vært svært at finde ud af, hvor meget vi rent faktisk kan bruge i de specifikke mobilabonnementer, når det kommer til data i EU. Derfor har Duka valgt at gøre det meget nemmere for forbrugerne med deres nye tiltag. Nyt tiltag hos DukaMen hvad er det så for et nyt tiltag, som Duka har lavet? Duka har valgt at gøre det meget nemmere for forbrugerne ved at lave den samme datapakke både til Danmark og til EU. Derfor siger Duka selv, at man har mulighed for at få fri tale samt enten 10, 20 eller 50 GB data i hele EU plus seks andre lande. Der er derfor ikke forskel på, om du sidder et sted i Danmark, eller om du sidder et sted i udlandet indenfor EU, når du gør brug af din data. Dette mener de er en fordel, da der ikke er andre udbydere, der hidtil har lavet et lignende tiltag. Disse mobilabonnementer kan du finde hos DukaLige nu tilbyder Duka i alt tre forskellige mobilabonnementer, som du kan læse meget mere om på deres hjemmeside. Du kan finde følgende mobilabonnementer:  Mobilabonnement nummer 1: Det første mobilabonnement koster 99 kroner om måneden og indeholder følgende: - 10 GB data i hele EU - Fri tale i hele EU - Fri MMS og SMS i hele EU Mobilabonnement nummer 2: Det andet mobilabonnement koster 119 kroner om måneden og indeholder: - 20 GB data i hele EU - Fri tale i hele EU - Fri SMS og MMS i hele EU Mobilabonnement nummer 3: Det tredje mobilabonnement koster 149 kroner om måneden og indeholder: - 50 GB data i hele EU - Fri tale i hele EU - Fri SMS og MMS i hele EU Du har derfor mulighed for at surfe, skrive og ringe løs i hele EU lige meget, om du vælger det ene eller det andet mobilabonnement hos Duka. Det er derfor en fordel for dig, hvis du ofte benytter dig af din mobiltelefon i andre lande end i Danmark.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)