TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 04/09-2016

Familiepakker gør din mobilregning dyr

Familiepakker er blevet et stort hit blandt de fleste familier i Danmark. Det er heller ikke en dårlig idé, da man som familie med familiepakke får en del fordele, men der er også én stor ulempe ved det. De spare dig ikke penge - tværtimod. 

Det viser sig nemlig at familiepakker eller familieabonnementer er dyrere, end hvis hver familiemedlem havde deres eget individuelle mobilabonnement. 

Det er derfor blevet en god ide for de danske familier at regne på deres mobilabonnement før de beslutter sig. Helt enkelt så vælger alt for mange danske familier i afmagt, en alt for stor familiepakke. De fleste familier kan ikke overskue at finde frem til deres egentlige forbrug, og derfor bliver familiepakkerne ofte alt for store. 

Her på mp.dk har vi før været ude at sige netop dette, og vi har regnet frem til at en familie sagten kan spare mellem 500 og 1500 kr. om året, alt efter hvilke pakker der er i brug, og hvor mange personer der er i familien. 

De fleste danskere har nemlig i virkeligheden et forholdsvist lavt mobilforbrug. De fleste er slet ikke klar over hvad deres forbrug egenligt er, og specielt dataforbruget tror de fleste er højere end det er. En gennemsnitslig dansker bruger omtrent 500 MB til 1,5 GB om måneden. Der er derfor ingen grund til at have mobilpakker eller familiepakker helt op til 2,3 eller 5 GB, selvom der bliver reklameret for det gevaldigt i fjernsynet. 

Det skal dog understreges at det som sådan ikke er nogen dårlig idé fra selskabernes side, at have disse familiepakker, for selskaberne får flere kunder ad gangen. Det er snyd fordi dig og din familie normalt ikke kan gennemskue abonnementernne eller se hvordan der kan spares. 

Undersøg derfor din familie på mp.dk og find ud af hvilke mobilabonnementer din familie kunne have i stedet, som er endnu billigere. Indsæt forbruget for hver enkelt familiemedlem, og find det mest passende og billigste mobilabonnement på vores hjemmeside, og tjek forskellen.