Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Fartkontrol og uheld kommer ud på Google Maps i hele verden

Nu kommer funktionen også til Danmark

Allerede sidste år nævnte Google, at de ville begynde at registrere både fartkontroller og uheld i Google Maps. Dette var dog ikke en funktion, der fungerer alle steder i verden – da vi desværre ikke kunne gøre brug af den her i Danmark. Men det ser ud til, at der bliver lavet om på dette. Nu vil Google nemlig gøre sådan, at registrering af uheld og fartkontroller vil være tilgængeligt i hele verden. Det betyder, at det nu også vil være tilgængeligt her i Danmark. Google har i længere tid sørger for at teste flere forskellige muligheder, når det kommer til rapporteringen af fartkontroller og uheld. Dette er de nu blevet færdige med, hvorfor de vil forsøge at udrulle disse funktioner på verdensplan. 

Hvad kan disse funktioner helt præcist?

Med de nye funktioner på Google Maps, så har du som bruger mulighed for at registrere både fartkontroller og uheld. Det fungerer på stort set samme måde, som vi kender det fra andre apps med uheld og fartkontroller. Derudover skulle denne nye opdatering fra Google på Google Maps også tilføje selve hastighedsgrænserne.  Når man har registreret et uheld eller en fartkontrol, så vil der være mulighed for andre brugere også at se disse og derfor forberede sig på det. På samme måde har du mulighed for at klikke dig ind på Google Maps for at tjekke, om der er blevet registreret nogle uheld eller fartkontroller på den rute, som du skal gøre. Du vil desuden modtage en form for lydnotikation, hvis du nærmer dig et uheld eller en fartkontrol. På den måde behøver du ikke hele kigge ned på din telefon eller på Google Maps, da du blot skal være opmærksom på, om der kommer en lyd, der advarer dig om dette. 

Hvornår kan danske brugere anvende denne nye opdatering?

Der er flere brugere fra andre lande, der allerede har meddelt, at de har haft mulighed for at gøre brug af registreringen af fartkontroller samt uheld på Google Maps. Dog er det ikke muligt at benytte sig af denne funktion endnu, hvis du bor i Danmark. Vi må derfor stadig vente spændt på funktionen lidt endnu. Hvis du har Google Maps på din telefon, så skal du dog være opmærksom på, at disse nye funktioner ikke kommer med pr. automatik. Dette er noget, som Google bestemmer, hvorfor du blot bliver nødt til at vente, hvis du ønsker at gøre brug af registreringen af uheld samt fartkontroller.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.