Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Find billige mobiltelefoner med/uden abonnement

Mobiltelefoner uden mobilabonnement er billigere

Som regel er det billigst for dig at købe en ny mobiltelefon uden et mobilabonnement sammenlignet med, hvis du køber en ny telefon med et mobilabonnement. Dette er typisk på grund af, at mobiltelefoner uden mobilabonnement ikke inkluderer forbrug i form af taletid, data m.m., hvorfor du skal betale dette udover.  Derudover er konkurrencen på mobiltelefoner uden mobilabonnement også ret hård, hvorfor priserne er forholdsvis billigere, selvom du har brug for et abonnement, der kommer med en del taletid og data. Er det så muligt at finde billige mobiltelefon uden et mobilabonnement? Det er svært at give et helt konkret svar, men det er det rent faktisk. Og som udgangspunkt kan det typisk anbefales, at du køber du mobiltelefon uden et mobilabonnement, som vi allerede har nævnt. Gode tilbud på mobiltelefoner og mobilabonnementer kan i dag findes hos de fleste teleselskaber på grund af konkurrencen, hvorfor det bare er med at gå på udkig.

Det er altid en fordel at sammenligne mobilpriser på nettet

Lige meget om du er på udkig efter en ny mobiltelefon eller et nyt mobilabonnement, er det en fordel for dig at sammenligne priser på internettet, hvilket kan gøres nemt og hurtigt. Her kan du nemlig få et bedre overblik end hvis du eksempelvis kigger på en masse forskellige hjemmesider, da det kan være svært at huske, hvad du finder på de pågældende hjemmesider. 

Sådan sammenligner du mobilpriser

Hvis du ønsker at sammenligne mobilpriser på nettet, kan det klares nemt og hurtigt. Her kan du også hurtigere finde ud af, om det er en fordel for dig, at købe en ny mobiltelefon med eller uden et abonnement. Men som du hurtigt vil finde ud af, er det som regel en fordel for dig – og ikke mindst billigst – at købe en ny mobiltelefon uden et mobilabonnement. På den måde kan du nemlig helt selv vælge det mobilabonnement, der passer bedst til dine behov og dit forbrug. Det kan derfor anbefales, at du finder ud af, hvad dit forbrug er til at starte med. Det gør du ved at kigge på din mobiltelefon under indstillinger eller ved at tage et kig på selvbetjeningssiden hos din nuværende udbyder. Herefter har du mulighed for at finde ud af, hvilket mobilabonnement, der vil være optimalt for dig. Når du har fundet ud af dit forbrug, kan du nemt tage her på mp.dk for at se, om du eventuelt kan finde et nyt og billigt mobilabonnement til din nye mobiltelefon – i hvert fald hvis du vælger en telefon uden et abonnement.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.