Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Find de bedste mobilabonnementer, der koster under 100 kroner

Kan jeg få mobilabonnementer til under 100 kroner?

Ja – det virker måske for godt til at være sandt for dig. Men du kan rent faktisk finde flere forskellige mobilabonnementer, der koster under 100 kroner. Hvis du tænker over det, er der i dag ikke så mange ting, som du kan få til under 100 kroner – men mobilabonnementer er i hvert fald en af disse ting. Men hvad har du så af muligheder? Det kan du læse mere om i denne artikel. Der er i dag stor konkurrence blandt de forskellige mobilselskaber, hvorfor de naturligvis gerne vil lokke kunderne til med nogle gode priser. Dette betyder, at flere mobilabonnementer er billige og ikke koster dig særligt meget om måneden. At købe et billigt mobilabonnement indeholder dog typisk ikke præcis det samme som de lidt dyrere mobilabonnementer, der ofte har inkluderet forskellige streamingtjenester eller lignende med i prisen. De fleste danskere vil dog finde, at de har nok i et mobilabonnement, der ikke koster mere end 100 kroner. 

Hvad kan jeg finde for under 100 kroner af mobilabonnementer?

Som sagt findes der en masse gode bud på mobilabonnementer, der koster under 100 kroner. Her kan du finde nogle af mulighederne. Hvis du selv leder videre, vil du opleve, at udvalget rent faktisk er ret stort. Mobilabonnementer fra Greentel:Her får du et mobilabonnement med 2 timers tale, 2 GB data, 2 GB data i EU samt fri SMS/MMS til 48 kroner om måneden. Du kan også få et mobilabonnement med 2 timers tale, 10 GB data, 4 GB data i EU samt fri SMS/MMS til 79 kroner om måneden. Mobilabonnementer fra Oister:Her får du et mobilabonnement med 5 timers tale, 5 GB data, 4 GB data i EU samt fri SMS/MMS til 79 kroner om måneden. Du kan også få et mobilabonnement med 10 timers tale, 40 GB data, 5 GB data i EU samt fri SMS/MMS til 99 kroner om måneden. Mobilabonnement fra GladMobil:Her får du et mobilabonnement med 8 timers tale, 8 GB data, 5 GB data i EU samt fri SMS/MMS til 89 kroner om måneden. Du kan også finde et mobilabonnement til 99 kroner om måneden med mere data og taletid samt billigere mobilabonnement med mindre data og taletid helt ned til 48 kroner. Mobilabonnement fra CBB Mobil:Her får du et mobilabonnement med 10 timers tale, 30 GB data, intet data i EU samt fri SMS/MMS for 99 kroner om måneden. Du kan også finde et andet mobilabonnement til 79 kroner om måneden, hvor du får 6 timers tale, 4 GB data, intet data i EU samt fri SMS/MMS.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.