Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Find de billigste mobilabonnementer i det nye år

Er du træt af dyre mobilregninger? Så skal du læse med videre her! Vi har nemlig funder to af de bedste og billigste mobilabonnementer fra forskellige udbydere i denne artikel.

Find billige mobilabonnementer fra 2018

Hvis der er nogle udgifter, der altid er rare at spare nogle penge på, så er det de månedlige faste udgifter. Her kommer mobilregningen selvfølgelig også ind. Derfor kan det være rart at finde et billigt mobilabonnement, der stadig passer til dine behov. Men hvis du gerne vil have det allerbilligste, som du overhovedet kan finde på markedet, skal du læse med videre her. Vi har nemlig taget et kig hos de forskellige teleselskaber og fundet de billigste abonnementer, som du kan bestille her i år 2018. Du kan sagtens få nogle billige abonnementer med masser af data samt tale. Det er derfor værd at overveje, hvis du gerne vil spare nogle penge på dine faste udgifter heriblandt mobilregningen. Hvis du lige nu har et abonnement, der koster det hvide ud af øjnene, men hvor du knap nok når at bruge al data samt tale, så er det bare med at tage et kig på et af disse abonnementer.

Køb et billigt abonnement fra Oister

Oister har en del billige mobilabonnementer på deres side, men dette er klart det billigste. Du kan nemlig finde et abonnement for kun 89 kroner om måneden. Med dette abonnement følger der 10 timers tale, 10 GB data og selvfølgelig fri SMS samt MMS. Du kan derfor skrive lige så meget, som du har lyst til samt bruge internettet og tale i telefon en del. Selvom du bruger internettet en del, så kan dette abonnement sagtens være noget for dig. 12 GB er nemlig en hel del data, som kan vare i rigtig lang tid, hvis du sørger for at bruge det ordentligt. Hvis du vil læse mere om abonnementet, skal du klikke ind på Oisters hjemmeside.

Køb et billigt abonnement fra CBB Mobil

Hvis du vil have et billigt abonnement med en del mere data, så skal du vælge abonnementet fra CBB Mobil. Her får du nemlig hele 40 GB data hver måned samt 40 timers tale og fri SMS samt MMS. Dog koster det så også lidt flere penge. Her skal du nemlig betale 129 kroner om måneden. Men hvis du har brug for en del mere data samt tale, kan det sagtens betale sig for dig. Klik ind på CBB Mobil hjemmeside for at læse mere om abonnementet.

Abonnementer bliver billigere og billigere

For hvert år der går bliver konkurrencen større og hermed mobilabonnementerne billigere. Dette er godt for os som forbrugere, da vi kan finde abonnementer med en hel masse data samt taletid til en god pris. Det ser ud som om at priserne også vil falde her i 2018 for flere abonnementer, hvor de så også vil tilbyde mere og mere. Mange mobilabonnementer får i hvert fald mere data til en billigere pris, hvilket kun er en fordel. Du kan altid følge markedsudviklingen ved jævnligt at gå ind påhttps://mp.dk/

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.