Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Find interessante nyheder med ny app

Ny dansk app samler opdateringer og nyheder og hjælper med at give dig overblik over de emner du er interesseret i

Hvis du er interesseret i nogle helt bestemte opdateringer og emner, så vil denne nye og danske app være noget for dig. Denne app samler nemlig de nyheder, som du er mest interesserede i. Med denne nye app bliver podcasts og radio nemlig samlet. Desuden tilbyder appen også et væld af nyheder fra en lang række af forskellige emner. På den måde kan du nemmere få et overblik samt samle alle de nyheder, som du vil vide noget mere om.  

Hvad kan denne nye app helt præcist?

Men hvad er det så for en app? Appen bliver kaldt for Listen to News. Selvom man måske skulle tro, at det blot var en almindelig nyhedsapp, så er der faktisk et mindre twist ved denne app. Med denne app behøver du nemlig ikke kigge i forskellige aviser eller læse dine nyheder hele tiden for at finde alle de emner, som du er mest interesseret i. Desuden skal du heller ikke læse, da det hele bliver læst op for dig, da du blot skal lytte til dine nyheder. Appen sørger nemlig for, at du nemt kan finde de nyheder, som du gerne vil læse, lige når du ønsker. Listen to News sikrer, at alle de nyeste emner bliver samt flere gange i løbet af den samme dag, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over de nyeste emner lige meget, hvad du har gang i. 

Hvad er visionen med Listen to News?

Ifølge Christian Grønland, Head of Development, så er Listen to News en app, der hjælper med at få nyheder ud til danskerne. I stedet for at vente på nyhedsavisen, så søger de med deres app at bryde med dette. Han forklarer yderligere, at de med denne app forsøger at bryde den dårlige samvittighed, da man hurtigere og nemmere kan finde alle de nyheder, som man ønsker at læse mere om. 

Sådan fungerer Listen to News

Listen to News er en simpel og overskuelig app, som man hurtigt kan komme i gang med. Når du klikker ind på appens forside, så har du mulighed for at få afspillet alle de nyeste nyheder, men du har også mulighed for at finde bestemte nyheder, som du kan lytte til. Alle lydklip kommer med en længde samt medie, hvorfor der er forskel på, hvor lange klippene er samt hvilket medie det er fra. Det er desuden gratis at downloade appen.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.