Find teleselskaber, der understøtter eSIM

Er du interesseret i at vide mere om eSIM kan du I denne artikel finde mere information om eSIM i forhold til dit mobilabonnement, fordele og ulemper samt meget mere.

Billigste mobilabonnement? OiSTER har altid attraktive tilbud - Se deres priser her

Hvad er eSIM for noget?

eSIM er stort set det samme, som det simkort, du allerede kender. Forskellen er blot, at et eSIM er et digitalt simkort og herved ikke et fysisk kort. Det er nemlig en form for chip, der er installeret i din mobiltelefon. Du kan derfor sagtens både have et fysisk simkort og et eSIM i din mobil, hvor du så har to forskellige numre tilknyttet. Dette er en fordel for dig, der eksempelvis gerne vil bruge din mobil til både privatbrug og til eksempelvis et firma.Det vil altså sige, at du rent faktisk kan have flere forskellige mobilabonnementer tilknyttet til din mobil, da du som regel har mulighed for cirka at have fem eSIM-profiler på din mobil. Dette er en fordel, så du kan have flere forskellige mobilabonnementer afhængig af, hvad du bruger dem til.

Hvad er fordelene ved eSIM?

Der er flere fordele ved eSIM, da det er ret praktisk. Du har nemlig mulighed for at have to telefonnumre tilknyttet din telefon samt have flere forskellige mobilabonnementer. Dette er en fordel for dig, der har brug for det.

Derudover er det også smart, at du har mulighed for nemt og hurtigt at skifte fra et mobilselskab til et andet. Det vil nemlig blot tage dig et øjeblik, hvis du har eSIM. Du behøver ikke længere vente på det fysiske simkort i posten, men kan rent faktisk blive overført til det nye mobilselskab lige med det samme.

Dertil skal du heller ikke holde styr på et eSIM på samme måde, som du skal med et fysisk simkort. De er nemlig meget små og kan sommetider blive væk, så det kan være besværligt for dig. 

Hvad er ulemperne ved eSIM?

Der er ikke så mange ulemper ved eSIM. Rent faktisk er der kun en grundlæggende ulempe. Den ene ulempe er, at du bliver nødt til at have en anden enhed med et fysisk simkort parret med den enhed, du gerne vil bruge et eSIM på. Det kan for nogle være ret besværligt og upraktisk, men det er desværre sådan lige nu. Dog kan det være, at det kommer til at ændre sig i fremtiden.

Kan jeg få et mobilabonnement med eSIM?

Der er fire af de store mobilselskaber i Danmark, der understøtter eSIM med deres eget netværk. Disse mobilselskaber er: Telenor, teleselskabet 3, YouSee og Telia. Der er dog ikke mange produkter, som bliver understøttet af selskaberne endnu, men det kan være, at det bliver bedre i fremtiden. Eksempelvis understøtter Telia, Telenor og YouSee kun Apple Smartwatch med eSIM.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)