Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Forlæng batteritiden på din iPhone

Med tiden er mobiltelefonen blevet ens vigtigste redskab i dagligheden. Den kan skrive beskeder, besvare mails samt modtage opkald samt gå på internettet. Dette betyder, at batteriet hurtigere kan blive tappet for strøm selv på de mest ubelejlige tidspunkter. Dette er ikke et ønskescenarie, da du skal bruge din telefon hele dagen. Så hvad gør du?

Iphone og batterilevetid

Du venter på et vigtigt opkald, men har kun 12 % strøm tilbage på din Iphone. Du sidder bare og håber på, at du vil have strøm nok til at besvare opkaldet, inden din telefon lukker og slukker. Det er en rigtig irriterende situation, hvis du ikke har en oplader i nærheden. Men dette kan rent faktisk undgås, da der findes en masse tips og tricks til at forlænge batteritiden på din Iphone.

Juster lysstyrken på din skærm

Selve skærmen på en Iphone sluger rigtig meget strøm. Jo højere lysstyrke, jo mere strøm bruger du. Derfor er det en god idé at sætte lysstyrken på det mindste niveau, hvor du stadig kan se skærmen. Dette kan give dig meget mere batteritid på din Iphone i længden.

Sæt din Iphone i flytilstand

Din Iphone bruger ofte meget strøm på at finde et mobilnetværk. Dog kan dette undgås, hvis du sætter din mobil i flytilstand. Hvis du ikke skal på internettet, modtage en vigtig besked eller en vigtig e-mail, så kan dette være en god mulighed for at spare på batteriet. Men hvis du skal bruge internettet, eller venter på et opkald, skal du ikke gøre brug af denne metode - medmindre du kan koble dig på noget WiFi i nærheden.

Slå lokalitet fra

En rigtig strømsluger på en Iphone er lokalitetstjenesten. Hvis denne funktion er slået til, bruger den ofte en del strøm. Hvis du ikke bruger funktionen som GPS eller lignende på det specifikke tidspunkt, er der faktisk slet ikke nogen grund til at have denne funktion slået til. Dette kan hurtigt give dig mere batterilevetid - endda ofte meget strøm i længden.

Hav ikke WiFi tændt

Hvis du ikke har brug for WiFi, så kan du med fordel slå dette fra. Hvis du alligevel kun i øjeblikket gør brug af dit mobile data, er der ingen grund til at have denne funktion til. WiFi sluger din strøm, så længe funktionen er tændt - om du så bruger det eller ej. Hvis du kommer til et sted, hvor du kan gøre brug af WiFi, kan du altid slå det til igen og stoppe med at bruge dit eget data.

Automatisk opdatering af applikationer på Iphone

Du kender sikkert denne funktion. Den irriterende automatiske opdatering af apps. Udover den kommer på de mest ubelejlige tidspunkter, er den faktisk også en rigtig strømsluger. Derfor kan det være en god idé for dig at slå denne funktion fra. Hvis du ofte løber tør for strøm, så kan dette helt klart hjælpe, da det vil spare på dit batteri.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.