Fri data med YouSee

Mobilabonnementer med fri data inkluderet kan være rigtig interessant hvis du er storforbruger af data og nu er også Yousee kommet med tilbuddet

YouSee, ejet af TDC, afprøver nu en kampagne med fri data, som du også kan få fingrene i. Hvis du har brug for fri data, så kan det være en mulighed for dig. Læs meget mere her om YouSees nye tilbud med fri data.

Nu er YouSee også kommet med på fri data bølgen

Du har sikkert allerede set, hvordan både Telia og Oister har reklameret med tilbuddet om fri data til mobilen. Men nu har YouSee også meldt sig på banen med et mobilabonnement med fri data, som du kan få fingrene i. I sidste måned kom der endnu et mobilabonnement til hos YouSee, som du kan finde på deres hjemmeside. Her kan du se, at du kan få et mobilabonnement med både fri tale og fri data for i alt 399 kroner om måneden. Dette er noget dyrere end de to andre teleselskaber, der tilbyder fri data for 139 kroner om måneden (Oister) og 249 kroner om måneden (Telia). Foreløbigt er det kun en test og en kampagne med fri data hos YouSee, så det er bare med at få fingrene i det, hvis du gerne vil have fri data med YouSee som teleselskab.

Køb abonnementet inden 10. juni

Hvis du gerne vil prøve YouSees nye abonnement af, så skal du sørge for at købe det inden d. 10 juni 2018. Det er nemlig kun en kampagne, som de afprøver for at finde ud af, om der er mange kunder, der er interesserede i denne form for abonnement. I takt med at danskernes internetforbrug via mobilen stiger, så er der flere og flere, der har brug for mere data i deres mobilabonnement. Med fri data kan du benytte alt den data, som du overhovedet har brug for i løbet af en måned uden at være bange for, at bruge for meget eller overstige det data, som du har betalt for i dit abonnement.

Derfor skal du vælge fri data

Fri data er ikke for alle mobilforbrugere, da mange fint kan leve med et abonnement, hvor der er mellem 5 GB og 20 GB data. Nogle har slet ikke brug for så meget, mens andre har brug for lidt mere. Den eneste grund til at benytte sig af fri data er, hvis du bruger internettet rigtig meget på din mobil - blandt andet til at streame, downloade eller noget helt tredje. Hvis du kun ser et par videoer her og der, hører lidt musik, kigger på de sociale medier, læser nyheder og surfer lidt rundt på internettet i ny og næ, så er det som oftest ikke nødvendigt med fri data. Men nu er der i hvert fald også mulighed for et abonnement med fri data hos YouSee.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)