Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Galaxy S6 Edge - dyrere at producere end iPhone 6 Plus

Den nyeste og smarteste Galaxy S6 Edge, med de kurvede kanter, som gør at skærmen går om hjørner på mobiltelefonen, har sat sine spor i produktionsrummet hos Samsung.

Den smarte mobil er nemlig ikke billig at producere, ja den er sågar dyrere at producere end en iPhone 6 Plus.

Analyseinstituttet IHS har skilt telefonen ad for at finde ud af hvad delene koster i produktion for en mobiltelefon.

IHS har fundet frem til, at ikke så overraskende så er den dyreste komponent den kurvede Super AMOLED-skærm som koster knap 600 kr.

Derefter kommer den stærke Exynos-processor med hele otte kanter, som koster ca. 208 kr. pr stk. Den tredjedyreste del er en 3 GB lynhurtig RAM, og en lagerplads på 64 GB mobil, som begge ligger til lidt under 200 kr.

Selvom ovenstående kan være svært at forstå for de fleste, så ligger Samsung dog selv inde som producent af de ovenstående fire dyreste komponenter af den nye smarte mobiltelefon. Hvilket måske kan hjælp på deres omkostniniger.

Til sammen vil alle komboneneter, også de resterende, give en produktionspris på 2.045 kr. Hvilket gør Edge dyrere at producere end en iPhone 6 Plus.

Det skal dog siges at begge selskaber går efter amerikanske priser, men Samsung tager kun en fortjeneste på 3.580 kr., hvor Apple tager en fortjeneste på hele 4.287 kr. men med en produktionspris på 1.600 kr.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.