Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Dine Android-apps skal nu godkendes af Google

Alle apps der fra nu af skal tilføjes i Google Play, også kendt som Android-apps skal nu godkendes af Google manuelt og med alders-mærkning.

Googles Androd system er kendt for, at almindelige brugere kan ændre i systemerne, og på denne måde krere deres helt egne apps. Fra nu af skal disse apps igennem Googles kikkert, for at sikre at intet indhold kan være potentielt skadeligt eller på sin vis stødende.

Der har før været snak om, at app-udviklere har fået deres app slettet uden nogen specifik begundelse. Netop derfor har Google nu indført en godkendelsesprocedyre som de nye apps skal igennem.

Procedyren er rent faktisk startet for flere måneder siden, og det ser ikke ud til at noget forhindre det i fremtiden. Det er forløbet gnidningsfrit, og ændringerne har ikke været synlig for slutbrugere, eller på nogen måde påvirket dem.

Hos Google er der nu ansat et helt hold af eksperter, der kontrollere indhold og retningslinjer for de nye apps. På tronds af de mange tjek, har Google formået at dette ikke tager mere end nogle få timer, frem for flere dage. Det er altså derfor hurtigt for udvikleren at få sin nyudviklede app be- eller afkraftet af Google selv.

Brugeroplevelsen bliver derudover på sin vis forbedret. Inden længe vil apps i Google-play nemlig få aldersbegrænsninger. Det sker på den måde at udviklerne bliver påkrævet at besvare et spørgeskema omkring froskkelige tolerencer overfor deres indhold, samt forskellige mærkningssytemner. Det kan være svært, i og med aldersgrænserne i de forskellige lande ikke er ens.

Bliver især alderstjekket eller spørgsmålene hos udvikleren ikke besvaret, bliver den nyeudviklede app altså stemplet med et "ikke-godkendt". I sidste ende kan udvikleren ricikere at få lukket sin Google-konto, hvis ikke foholdende godkendes inden den bliver sendt ud til forbrugerne.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.