Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Guide til dit barns første mobilabonnement

Det er vigtigt, at dit barns første mobilabonnement bliver en tryg oplevelse - både for dit barn og for dig som forælder. Derfor udbyder flere mobilselskaber også mobilabonnementer, som er målrettet børn. Disse abonnementer giver dig som forælder en større styring af forbruget og skaber trygge rammer. Vi præsenterer her nogle af de abonnementer, du kan vælge imellem, når dit barn for første gang skal have et mobilabonnement.

Telia 4Junior

Hos Telia udbydes et abonnement kaldet 4Junior. Som navnet antyder, er dette abonnement målrettet børn. En fordel ved abonnementet er, at barnet kan ringe gratis til andre mobiler med abonnement hos Telia - det kan give besparelser, hvis resten af familien også bruger Telia. Samtidig er takserede tjenester såsom afstemninger spærret, så der ikke pludselig opstår overforbrug af den vej. Som forælder har du også kontrol over dit barns forbrug, og der er lavet en selvbetjenings app, hvor du kan holde øje med forbruget. Dit barns nummer bliver beskyttet ved at blive udeladt af telefonbøger og andet, så for eksempel telemarketingbureauer ikke ringer til dit barn. Abonnementet er billigt, da det indeholder et meget begrænset forbrug som er tilpasset et barns behov for mobiltelefoni. Du får 1 times tale, gratis SMS/MMS og 1 GB data for 69,- månedligt.

Oister Kids

Også Oister har et bud på et børnevenligt mobilabonnement. Her får du 1 times tale og 1 GB data for kun 49,- om måneden. Oister anbefaler denne løsning til børn på 6 til 8 år. Til de lidt ældre børn på 8 til 12 år anbefaler Oister deres abonnement på 5 timers tale og 5 GB data for 79,- om måneden. Du har mulighed for at spærre blandt andet udlandsopkald og takserede tjenester på abonnementet - du skal dog hos Oister være opmærksom på, selv at sørge for at dette spærres, da det ikke automatisk er med i abonnementet. Oister Kids abonnementer har gratis opkald til andre mobiler med abonnement hos Oister.

Familieabonnementer

En anden måde at skabe både tryghed og overblik omkring dit barns brug af mobilabonnement er at lave et fælles abonnement som familie. Flere udbydere giver mulighed for at oprette et abonnement som familie. Hos Greentel behøver i kun at være 2 og op til 5 medlemmer for at oprette jer som familie. Her kan du som forælder dele abonnement med dit barn, og eventuelt resten af familien, så i forbruger af den samme pulje af data og taletid. Du har mulighed for at bestemme, hvor stor en mængde af dataen og taletiden det enkelte medlem må bruge, og du kan på den måde sikre dig mod overforbrug.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.