Har du brug for fri tale i dit mobilabonnement?

Mange mobilabonnementer indeholder fri tale men har du egentlig brug for at betale for denne ydelse eller kan du spare penge ved at reducere i taletiden

Hvis du taler meget i telefon, så kan det være en overvejelse, om du skulle finde et mobilabonnement med fri tale. Men har du faktisk reelt brug for det, og hvordan undersøger du markedet?

Mobilabonnement med fri tale

Når du skal beslutte dig for, om du skal have et mobilabonnement med fri tale, så er der nogle ting, du skal overveje først. Du skal kende dit behov, dit forbrug samt hvor meget du er villig til at betale for et mobilabonnement. Der kan nemlig være stor forskel på priser afhængig af teleselskab, samt hvor meget du har brug for af taletid og data.

Vigtigt at tjekke dit forbrug og finde ud af dine behov

Hvis du overvejer at skifte til et abonnement med fri tale, så er det vigtigt, at du først tjekker dit forbrug. Her kan du få en idé om, du rent faktisk har brug for fri tale, eller om du kan finde et abonnement med lidt mere taletid, som du kan holde dig inden for. Du kan tjekke dit forbrug på din mobiltelefon eller online hos dit teleselskab. Her kan du se, hvor meget du snakker i telefon om måneden, hvor meget data du bruger, samt hvor mange SMS-beskeder du sender. Ved at tjekke dit forbrug kan du få en fornemmelse af dine behov, og se om du reelt set har brug for fri tale. Sommetider kan det hjælpe, hvis du for eksempel kun har 5 timers tale i dit nuværende abonnement, hvis du finder et abonnement med for eksempel 15 timers tale.

Find den billigste pris

Hvis du leder efter et nyt abonnement med fri tale eller mere taletid, så er det en god idé at tjekke priserne hos de forskellige teleselskaber. Du kan nemlig ofte spare nogle penge ved at skifte teleselskab eller få et andet abonnement (medmindre du skal have meget mere data, taletid eller lignende end du allerede har). Hvis du nemt og hurtigt vil finde priser på forskellige abonnementer med fri tale, så skal du klikke dig ind på en sammenligningsside som https://mp.dk/ eller https://mobilabonnementpriser.dk/. Her kan du få et godt overblik over alle de forskellige mobilabonnementer, som teleselskaberne udbyder med fri tale.

Tjek om du kan ringe gratis til dine venner og familie

Hos nogle teleselskaber kan du ringe gratis til både venner og familie, hvis de har den samme udbyder som dig. Hvis du ofte taler i telefon, så vil det løse hele problemet, hvis dine venner eller familie havde samme teleselskab. Så find ud af, hvor dine venner og familie har abonnement henne, og se om du ikke også kan få det der. Hvis du ringer i mange timer hver måned, kan du spare en masse penge på denne måde.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)