TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 09/12-2017
Hold styr på dit mobilforbrug

Hold styr på dit mobilforbrug

Har du på fornemmelsen, at du bruger din mobil lidt for meget? Kan du ikke gå 1 time uden at tjekke din mobil mindst et par gange? Så kan det måske være en idé at få styr på dit mobilforbrug ved hjælp fra applikationer. På denne måde kan du se dit reelle forbrug – og måske kan det hjælpe dig til at få bugt med dit store mobilforbrug.

Få hjælp til dit mobilforbrug

Hvis du ikke kan gå i et par timer uden, at kigge om du har fået en besked eller fået notifikationer fra dine sociale medier, så kunne det måske være rart for dig at få styr på dit mobilforbrug. Dette kan du gøre ved hjælp fra forskellige apps, som du kan downloade på din smartphone. Disse apps er lavet for at hjælpe folk til at bruge deres smartphone mindre og i stedet bruge mere tid med folk omkring dig. Der findes et væld af forskellige apps, der kan hjælpe dig med dit mobilforbrug. Men vi har udvalgt et par stykker, som du kan tage et kig på. Du kan herefter finde ud af, hvilken en app der passer til dig og dine behov. Du kan eventuelt downloade et par stykker, og se om du bedst kan lide den ene eller den anden applikation.

Download Quality Time

Den første app hedder Quality Time. Hvis du ikke har helt styr på, hvor meget tid du rent faktisk bruger på din telefon hver eneste dag, så kan Quality Time vise dig dette. For mange mennesker kan det være noget af et chok, da det som oftest er mange flere minutter eller timer, end hvad du først havde troet. Appen kan vise dig hvor tit og ofte, du bruger din telefon samt hvor lang tid du bruger den hver eneste dag. Derudover kan appen også blokere for dit brug af telefonen i en periode, som du selv har valgt. Så hvis du vil prøve at nyde aftenen med enten din familie eller kæreste – i stedet for at sidde med hovedet nede i din telefon – kan du blokere for brug af din telefon i tidsrummet fra klokken syv til klokken ti. Dette kan være en stor hjælp for folk, der har svært ved at ligge telefonen fra sig. Denne applikation findes dog kun til folk med en Android telefon.

Download Moment

Med hjælp fra Moment applikationen kan du også få styr på, hvor ofte du låser din telefon op, samt hvor meget tid du bruger på den om dagen. Du kan både bruge denne applikation på iOS samt Android. Du kan indstille en form for kvote mobiltid på applikationen, som du skal overholde hver dag. Hvis du ikke overholder denne – eller når du har noget tid dette antal af minutter eller timer, som du må bruge – vil der komme en besked, som fortæller dig dette. Denne besked vil komme frem igen og igen, indtil du har lagt din telefon ned og ikke længere bruger den før næste dag