Huawei D1 Quad XL først til danske kunder

Huawei præsenterer deres næste topmobil på dansk elektronik messe.

Den Kinesiske telegigant har netop meddelt, at de vil præsentere deres nyeste topmodel på beep-messen 2012. Det var Marie Dam Feldborg der er marketingschef for Huawei i danmark der kom med nyheden og en dertilhørende kommentar:

“Vi er meget spændte på, hvordan de danske forbrugere tager imod Huawei D1 Quad XL. Vi har lyttet til, hvad forbrugerne efterspørger: Hastighed, lang batterilevetid og mobil underholdning i høj kvalitet. Og alle disse egenskaber har Huawei D1 Quad XL”

Danmark er altså det første europæiske land hvor mobilen lander, og dermed er de danske kunder de første der får mulighed for at erhverve sig den nye topmodel, der allerede nu kan forudbestilles hos forskellige teleselskaber. Dog kommer den først rigtigt til salg d. 22 november, så man skal væbne sig med tålmodighed hvis man ønsker at bestille i dag.

Huawei D1 Quad XL kommer med følgende specifikationer:

Processor:1.4 GHz quadcore Hisilicon K3V2

Hukommelse:8GB hukommelse, 1GB RAM

Skærm:4,5″ HD IPS-skærm

Kamera:Bag: 8-megapixel, front: 1,3-megapixel

Styresystem:Android 4.0

Batteri:2600 mAh

Størrelse:129,9 x 64,9 x 11,5 mm

Vægt:145 gram

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)