Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Alt hvad du har brug for at vide om 4G

I dag er 4G stadig det hurtigste signal, som du kan få på enten din mobil eller dit mobile bredbånd. Der er snak om, at 5G snart bliver en realitet, men for nu må vi tage til takke med 4G. Hvis du vil vide mere om dækningen 4G, hvad det er for noget, hvordan du får det, og hvordan du undersøger dækningen i dit område, så skal du bare sætte dig godt til rette og læse denne artikel.

Hvad er 4G?

4G er som sagt det hurtigste signal, som du enten kan få på din mobiltelefon eller på dit mobile bredbånd. 4G sørger for, at du kan komme på internettet, hvor du kan svare på mails, kommunikere med venner og familie, streame, læse nyheder og meget mere.

Sådan får du 4G dækning

Det er ikke alle, der kan modtage dækning med 4G - dog er det i dag de fleste, der kan det, medmindre de har en meget gammel mobiltelefon eller lignende. Du skal derfor have en mobiltelefon, en tablet eller noget helt tredje, der kan modtage 4G for at få det. Hvis du har eksempelvis har købt en mobiltelefon efter 2013, er der i hvert fald ret stor chance for, at du kan få 4G på den.

Hvis du har en mobiltelefon eller tablet, der kan modtage 4G, så er det første skridt på vejen til at få denne dækning. Du skal nemlig også finde ud af, om du overhovedet kan få 4G på grund af selve dækningen i dit område. Hvis du ikke er tæt på en mast med 4G, så vil det ikke være muligt for din mobiltelefon at få fat i signalet og på denne måde modtage 4G. Hvis du bor i et område, hvor der ikke er en god dækning, så kan det sagtens være et problem. Det er derfor en god idé at undersøge dette, så du finder ud af, om selve dækningen bliver et problem for dig eller ej, når det kommer til 4G.

Find ud af 4G-dækningen i dit område

Hvis du vil finde ud af, om der er god dækning af 4G i lige præcis dit område, så kan det være en god idé at tage et kig på de forskellige udbyderes dækningskort. Her kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvad for en udbyder, der vil være den bedste for dig, hvis du gerne vil have 4G. Du kan også finde ud af, hvor hurtig en hastighed, du rent faktisk kan forvente i dit område, hvis du gerne vil gøre brug af 4G. Du skal dog altid være opmærksom på, at når du kigger på et dækningskort, så taget det udgangspunkt i dækningen udendørs, hvorfor det kan være en helt anden dækning, når du er indendørs

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.