Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvad er det der gør CBB så populære som mobilselskab?

Det danske teleselskab CBB mobil er et rigtig populært mobilselskab, men hvad er det, de er så gode til?

På Trustpilot har CBB mere end 17.000 anmeldelser, og her ligger CBB mobil nr. 1 som det allerbedste mobilselskab i Danmark. Det er altså efter sigende noget om snakken.

Men hvad bliver CBB rost for?

Her bliver CBB særligt rost for at have en god service med hjælpsomme medarbejdere og supportere, ligesom CBB mobil roses for deres gode tilbud og et godt udvalg af abonnementer at vælge i mellem. 

Derudover reklamerer CBB med taglinen #Desmåpriser og de små gule figurerer.

CBB tilbyder altså en masse forskellige abonnementer til enhver mobilbrugers behov, hvilket er én af årsagerne til CBBs popularitet. Deres allerbilligste abonnement hos CBB koster kun 19 kr. om måneden med deres CBB Basis-abonnement, hvor du der kun betaler for det, du bruger.

Et andet af CBBs populære mobilabonnementer er deres abonnement til 149 kr., hvor du får fri tale og 60 GB om måneden. Herunder kan du bruge 8 GB data i EU. Med dette abonnement er du i allerhøjeste grad sikret et abonnement, hvor du både kan streame og tale løs. Abonnementet er derfor til dig, der bruger din telefon meget og på flere måder, og her vil du derfor være dækket godt ind.

Overordnet set kan man inddele CBBs abonnementer i abonnementer, der kun virker i Danmark og abonnementer der også inkluderer mobilbrug i EU. Hvis du rejser meget, er det derfor en god overvejelse at gøre dig, fordi du med et mobilabonnement med data i EU kan spare mange penge.

Et billigt mobilabonnement som CBB tilbyder er deres DK-abonnement til 99 kr. om måneden, hvor du får fri tale med 10 GB data

Et billigt abonnement hos CBB med EU-adgang er deres abonnement til 159 kr., hvor du får 40 timers gratis tale, 40 GB data (Herunder 6 GB data du kan bruge i EU) og adgang til streamingtjenesten Tidal, hvor du får ubegrænset adgang til musik. Derfor er dette et godt abonnement til dig, der gerne vil kunne det hele med dit mobilabonnement.

Et andet tilbud hos CBB, hvor du virkelig får noget for pengene, er deres abonnement til 119 kr. (Kampagnetilbud) med 10 timers tale og hele 50 GB data.

Foruden ovenstående kan du som kunde også købe din nye mobil gennem CBB, tilbehør til din mobil og ikke mindst et abonnement til bredbånd. Her vil du også finde rigtig gode tilbud inden for disse emner.

Har du selv lyst til at prøve CBB mobil og se om de har et mobilabonnement til dig kan du her gå direkte til CBB

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.