Hvad er det der gør CBB så populære som mobilselskab?

CBB er et af de mest populære mobilselskaber på det danske marked for mobilabonnementer

Det danske teleselskab CBB mobil er et rigtig populært mobilselskab, men hvad er det, de er så gode til?

På Trustpilot har CBB mere end 17.000 anmeldelser, og her ligger CBB mobil nr. 1 som det allerbedste mobilselskab i Danmark. Det er altså efter sigende noget om snakken.

Men hvad bliver CBB rost for?

Her bliver CBB særligt rost for at have en god service med hjælpsomme medarbejdere og supportere, ligesom CBB mobil roses for deres gode tilbud og et godt udvalg af abonnementer at vælge i mellem. 

Derudover reklamerer CBB med taglinen #Desmåpriser og de små gule figurerer.

CBB tilbyder altså en masse forskellige abonnementer til enhver mobilbrugers behov, hvilket er én af årsagerne til CBBs popularitet. Deres allerbilligste abonnement hos CBB koster kun 19 kr. om måneden med deres CBB Basis-abonnement, hvor du der kun betaler for det, du bruger.

Et andet af CBBs populære mobilabonnementer er deres abonnement til 149 kr., hvor du får fri tale og 60 GB om måneden. Herunder kan du bruge 8 GB data i EU. Med dette abonnement er du i allerhøjeste grad sikret et abonnement, hvor du både kan streame og tale løs. Abonnementet er derfor til dig, der bruger din telefon meget og på flere måder, og her vil du derfor være dækket godt ind.

Overordnet set kan man inddele CBBs abonnementer i abonnementer, der kun virker i Danmark og abonnementer der også inkluderer mobilbrug i EU. Hvis du rejser meget, er det derfor en god overvejelse at gøre dig, fordi du med et mobilabonnement med data i EU kan spare mange penge.

Et billigt mobilabonnement som CBB tilbyder er deres DK-abonnement til 99 kr. om måneden, hvor du får fri tale med 10 GB data

Et billigt abonnement hos CBB med EU-adgang er deres abonnement til 159 kr., hvor du får 40 timers gratis tale, 40 GB data (Herunder 6 GB data du kan bruge i EU) og adgang til streamingtjenesten Tidal, hvor du får ubegrænset adgang til musik. Derfor er dette et godt abonnement til dig, der gerne vil kunne det hele med dit mobilabonnement.

Et andet tilbud hos CBB, hvor du virkelig får noget for pengene, er deres abonnement til 119 kr. (Kampagnetilbud) med 10 timers tale og hele 50 GB data.

Foruden ovenstående kan du som kunde også købe din nye mobil gennem CBB, tilbehør til din mobil og ikke mindst et abonnement til bredbånd. Her vil du også finde rigtig gode tilbud inden for disse emner.

Har du selv lyst til at prøve CBB mobil og se om de har et mobilabonnement til dig kan du her gå direkte til CBB

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)