Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvilket bredbånds- og teleselskab dækker bedst?

Når man skal vælge teleselskab er det ofte pris og antal GB data, som man er opmærksom på. Men det kan også være en god idé at undersøge, hvilket teleselskab der dækker bedst i forhold til det forbrug du har, og hvor i Danmark, du befinder dig. Tilfredsheden med et abonnement sker ikke kun på baggrund af pris og produkt, men også datahastighed og dækning, som dog kan varierer meget. Det afhænger af, hvem der leverer din data og sørger for dit mobilnetværk samt din bopælsadresse. Man tænker ofte, at forskellen i forhold til adresse findes mellem, om man bor i en større by eller på landet, men få meter ned af vejen kan være udslagsgivende for din dækning.

Der findes ikke nogen tommelfingerregler for, hvilket teleselskab der er det allerbedste, da det som sagt afhænger af din adresse. Nu er der dog blevet lanceret en hjemmeside tjekditnet.dk, hvor du kan tjekke det mobile bredbånd samt dækningen af bredbånd på både bopæle, virksomhedsadresser og sommerhuse.

Tjekditnet.dk giver dig et overblik over dækningen, og gør det lettere for privat forbruger og virksomhed at spille en aktiv rolle i udviklingen af bredbåndsdækningen. Derudover giver det kommuner og regioner mulighed for at få et overblik over, hvilke områder det er nødvendigt med en aktiv indsats for at forbedre dækningen.

På tjekditnet.dk har du også mulighed for at tjekke hvilke bredbåndsselskaber, der tilbyder bredbånd på lige netop din adresse samt måle din bredbåndshastighed. Derudover giver hjemmesiden dig en guide til at undersøge, hvilken bredbåndsforbindelse du har brug for.

Med den information kan du lettere navigere i udvalget af teleselskaber og bredbåndsselskaber og tage et mere kvalificeret valg, hvor du både inddrager pris, hastighed og dækning. Når du kender dit hastighedsbehov, er det også nemmere at vurdere, hvilke priser, der er relevante for dig, og hvilke kriterier, du måtte have til dit produkt.

Tjekditnet.dk viser altså bredbåndsdækningen ned på adresseniveau, og du kan se hvilke selskaber der udbyder bredbånd, mobilt netværk samt mobil tale på din adresse, og hvor hurtig forbindelse, du har mulighed for at få. Dermed kan du nemmere tage et kvalificeret valg ud fra hvilke muligheder du har, og med indsigt i den tilgængelige dækning kan du have en aktiv indsats i at fremme niveauet af dækningen til det bedre.

Det at vælge bredbånd og mobilabonnement kan være som at befinde sig i en jungle af muligheder, og derfor bliver det lettere at være kritisk forbruger, når der findes diverse guide og oplysningsservices, der gør junglen en anelse mere overskuelig og forståelig.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.