Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvilke mobilselskaber bruger hvilke netværk?

Når det kommer til mobilselskaber og mobilnetværk, så er det altid rart at vide, hvilket netværk dit nuværende selskab har samt hvad for et netværk dit måske kommende selskab har. Læs med videre her og find ud af hvilke mobilselskaber, der bruger hvilke netværk.

Mobilnetværk og mobilselskaber i Danmark

Når du skal finde dig et nyt mobilselskab, så har du en masse forskellige valgmuligheder. Mobilselskaberne i Danmark udvikler sig hele tiden samt prøver at gøre deres abonnementer bedre, så de virker mere attraktive for nye kunder. Det kan derfor være en jungle for dig at finde ud af, hvilket mobilselskab som du skal vælge. Men inden du vælger det hele rette mobilselskab for dig, så er det måske rart at vide, hvilket netværk som de bruger. Det kan nemlig godt være svært at finde ud af, hvis man ikke lige ved det på forhånd.

Find mobilselskabets mobilnetværk

Når det kommer til mobilselskaber og mobilnetværk i Danmark, så er der flere selskaber, der bruger præcis det samme netværk. Der vil derfor være præcis den samme dækning, hvad enten du har abonnement hos det ene eller andet selskab. Der er i alt tre store mobiloperatører her i landet og disse er Telia/Telenor, YouSee/TDC samt 3. Alle disse operatører har deres helt egne netværk, som andre selskaber også bruger. For eksempel bruger Oister og Zenji 3’s netværk, hvorimod Call Me og CBB bruger Telia/Telenors netværk. Fullrate og Telmore bruger for eksempel også TDC’s netværk. Der er derfor stor forskel på hvilke netværk, som de forskellige selskaber bruger. Dog er der også mange selskaber, der har præcis det hele samme netværk.

Vær opmærksom på dette

Hvis du vil skifte mobilselskaber på grund af en dårlig dækning, så skal du være opmærksom på, at du ikke skifter til et selskab med den helt samme dækning. For eksempel skal du ikke skifte fra Oister til Zenji da de begge hører under 3’s netværk. Det vil derfor ikke gøre din dækning en dyt bedre, da de er helt identiske. Hvis du kigger efter selskabernes dækningskort, så skal du heller ikke blive forvirret af, at de nærmest alle sammen har deres ”eget” dækningskort. For dette dækningskort gælder nemlig for alle de selskaber, der skam også bruger det samme netværk. Der er derfor ingen forskel, når det kommer til dækningen hos de selskaber, der for eksempel hører under 3. Når du skal skifte mobilselskab, er det derfor relevant for dig at undersøge om det andet mobilselskab har den ene eller anden dækning. Der er nemlig ingen grund til at skifte til et mobilselskab med den samme dækning, hvis du blandt andet ønsker en bedre dækning. Du kan finde dækningskort på selskabernes egne hjemmesider, eller du kan finde en samlet oversigt over alle de forskellige selskabers dækning på internettet.

Her er et udpluk over hvilke mobilselskaber der bruger hvilket net:

Klik på mobilselskaberne nedenfor for at se hvad de kan tilbyde dig.

Telia/Telenors netværk:

TDCs netværk:

3s netværk:

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.