Hvilket ekstra indhold kan jeg få inkluderet i mit mobilabonnement?

Dit mobilabonnement kan i dag indeholde meget mere end blot taletid, men også f.eks. musiktjenester, streamingabonnementer og meget mere

Er du vild med ekstra indhold til dit mobilabonnement, eller er du ved at undersøge dine muligheder? Så skal du læse denne artikel. Vi har nemlig fundet ud af, hvilket ekstra indhold, du kan få inkluderet i dit mobilabonnement.

Indhold i mobilabonnementer i dag

I dag kan du finde mange mobilabonnementer med diverse former for ekstra indhold inkluderet. Dette kan du finde hos de fleste teleselskaber, da de er bevidste om, at danskerne er vilde med ekstra indhold. Det er nemlig meget normalt, at de fleste teleselskaber i dag tilbyder ekstra indhold udover data, taletid, SMS og MMS.

Hvad kan jeg få med i mit mobilabonnement?

Der findes et væld af forskellige indhold, som du kan få med i dit mobilabonnement. Vi har taget et kig på, hvad du har af muligheder lige nu.

  1. Få musiktjenester med i dit mobilabonnement
    Hvis du elsker musik, så er en musiktjeneste med i dit mobilabonnement en oplagt mulighed. Du kan finde mobilabonnementer med alt lige fra TIDAL til Telmore Musik og masser af andre.
  2. Få streamingtjenester med film og serier med i dit mobilabonnement
    Hvis du elsker at se film og serier, så kan du også finde sådanne tjenester, som du kan få med i dit mobilabonnement. Du kan finde mobilabonnementer med alt lige fra HBO Nordic til Viaplay, TV2 Play, C More, Min Bio og meget mere.
  3. Få e-bøger, lydbøger og andet med i dit mobilabonnement Hvis du elsker at læse i enten bøger eller magasiner, så er der også en mulighed for dig. Du kan nemlig finde flere tjeneste med lydbøger, e-bøger og magasiner, som du kan få med i dit mobilabonnement. Det kan være alt lige fra Bookmate til Flipp og WYPE. Med disse tjenester kan du få adgang til flere tusinde e-bøger, lydbøger eller magasiner, så der er noget til enhver smag.

Fordele ved ekstra indhold i dit mobilabonnement

Der er flere fordele ved ekstra indhold i dit mobilabonnement. Den største fordel er selvfølgelig, at du kan spare penge, hvis du overvejer at abonnere på en af disse tjenester eller allerede abonnerer. Mange teleselskaber tilbyder nemlig, at du kan få bestemte tjenester med i prisen, så du ikke skal betale lige så meget for det, som hvis du selv blot abonnerede på det. Det vigtigste er dog, at du finder det bedste ekstra indhold, der kan opfylde dine behov.

Hvis du er til bøger, så skal du vælge en tjeneste med dette. Hvis du til gengæld elsker at se film og serier, så er der også tjenester direkte lavet til dette. Men hvis musik mere er noget for dig, så find et mobilabonnement med en musiktjeneste tilknyttet. Husk at tage et kig på selve mobilabonnementet, og hvad det tilbyder - udover blot at kigge på det ekstra indhold.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)