TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 05/12-2017

Hvor meget lagerplads har du brug for på mobilen?

Når du er i gang med at købe en ny mobiltelefon, så skal du tage stilling til, hvor meget lagerplads du har brug for. Men dette kan være ret svært at vide på forhånd, hvis du aldrig har tænkt over det. Dog er der nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at finde ud det.

Lagerplads på din nye mobiltelefon

Hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon, så vil du også hurtigt se, at mange af dem har forskellig lagerplads. Det kan være alt fra 8 GB til 256 GB. Det er meget forskelligt fra telefon til telefon, og jo mere lagerplads du skal have, jo dyrere bliver telefonen også som oftest. I dag har mange danskere brug for utrolig meget lagerplads, da den både er fyldt med videoer, billeder og applikationer. Derfor er det en god idé at tage stilling til, hvor meget lagerplads du har brug for, når du skal købe en ny mobiltelefon. Men hvor meget har du rent faktisk brug for, når det kommer til stykket? Hvis du tænker over de næste ting, så kan det hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget lagerplads din nye mobiltelefon skal have.

Hvor meget lagerplads har din gamle mobiltelefon?

Først og fremmest kan du finde ud af, hvor meget lagerplads din gamle mobiltelefon har. Har den kun 8 GB eller har den måske 32 GB? Du kan nemt og hurtigt finde ud af dette, og det kan hurtigt hjælpe dig med at beslutte, hvor meget din nye mobiltelefon skal have. Hvis du ikke har fyldt din telefon op og stadig har masser af lagerplads, så er der næsten ingen grund til at få mere lagerplads, med mindre du skal til at fylde din mobiltelefon op med endnu flere videoer eller applikationer. Hvis din mobiltelefon allerede er helt fyldt op, og du konstant er nødt til at slette billeder og videoer for at få plads til nye, så kan det være en god idé at købe din nye mobiltelefon med endnu mere lagerplads end den gamle havde. Hvor meget ekstra du så har brug for, kan sagtens kan en smule svære at regne ud. Men hvis du før kun havde 8 GB, så kan du måske vælge at gå op til 16 GB eller hele 32 GB.

Billeder, videoer og applikationer på mobiltelefonen

Hvis du er vild med at tage billeder og optage videoer, så kan det sagtens være en god idé at have god lagerplads på telefonen. De kan hurtigt fylde en hel masse, og du vil ærgre dig, når du skal slette billeder eller videoer fra din mobiltelefon for at få plads til flere. Hvis du samtidigt også har en masse applikationer – og måske endda ønsker dig flere – så er det også en god idé at købe en ny mobiltelefon med en masse lagerplads.