Hvor meget taletid har jeg brug for?

Kender du dit behov eller rettere forbrug af taletid i og er dit mobilabonnement tilpasset til dit forbrug

Det kan være svært at finde ud af, hvor meget du skal bruge af de taletid, når det kommer til et mobilabonnement. Nogle har måske alt for meget taletid, mens andre har for lidt. Det handler om at finde ud af dit forbrug, så du kan få et abonnement, der passer til dine behov. Læs med videre her og få svar på, hvordan du kan finde ud af, hvor meget taletid du har behov for.

Lær dit forbrug at kende

For nogle er det en jungle at finde ud af, hvad for et mobilabonnement de skal vælge. Du skal nemlig både tage stilling til, hvor meget data du bruger samt hvor meget du snakker i telefon. Det kan være rart at betale lidt ekstra, så du altid er dækket ind. Men ville det ikke være rart kun at betale for et abonnement, som dækker lige præcis det, du har behov for. I forhold til taletid svinger det ofte meget fra den ene måned til den anden måned. Derfor kan det være svært at finde ud af, om du skal betale for 5 timers taletid om måneden eller for 15 timers taletid om måneden. Men en god tommelfingerregel er, at tjekke enten 3 eller 6 måneder tilbage, når det kommer til dit forbrug af telefonen. Hvor meget har du i gennemsnit snakket i telefon om måneden? Hvis du regner dette ud, vil du nogenlunde kunne finde ud af, om du har brug for enten 5, 10 eller 15 timers tale om måneden. Hvis du aldrig rigtig snakker i telefon, så behøver du ikke at have et abonnement, hvor du har 15 timers gratis tale hver måned. Men hvis du taler i telefon hver dag i længere tid af gangen, skal du klart finde et mobilabonnement, hvor du har en masse taletid hver eneste måned. Det kan være en svær balancegang at finde ud af, men hvis du analyserer dit forbrug tilbage for nogle måneder, vil det klart blive lettere for dig at tage et valg - og finde et mobilabonnement som du reelt har brug for.

Vær opmærksom på dette

Hvis du snakker meget i telefon, men gerne vil have en mulighed for at spare lidt ekstra, så skal du være opmærksom på denne ene ting. Hos nogle teleudbydere tilbyder de nemlig, at du kan ringe kvit og frit til venner, familie, kærester med mere, hvis de har den samme udbyder som dig. Det vil for eksempel sige, at hvis du har Telmore og din kæreste også har Telmore, vil I kunne ringe gratis til hinanden. På denne måde kan du spare en masse taletid hver måned, hvis mange af dem du kender og snakker i telefon med, har abonnement det samme sted som dig. Det er værd at undersøge, så du kan spare nogle penge på denne måde på dit mobilabonnement.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)