Hvordan kommunikerer vi når Coronaen raser

At sidde derhjemme alene kan gøre de fleste mennesker skøre. Heldigvis er teknologien så avanceret i dag, at det er nemt at kommunikere med dine nærmeste. Her finder du flere gode idéer til at bibeholde dit sociale liv under Corona pandemien.

Kreativ kommunikation med digitale platforme

De fleste af os danskere tilbringer lige nu alle dage hjemmefra med minimal kontakt til omverdenen og mange af vores nærmeste på grund af Corona pandemien. Derfor kan det være svært at opretholde kommunikationen og dit sociale liv. Pludselig er middagen med dine forældre aflyst, du kan ikke tage i biografen med vennerne eller ud og spise med kæresten.

Selvom det lige nu er vigtigt, at du socialt distancerer dig selv fra alle mennesker, er der ingen grund til at sidde helt alene derhjemme. Der er nemlig gode nyheder til dig. Du kan nemlig stadig opretholde dit sociale liv og kommunikere med alle dem, du holder af – også selvom I ikke sidder lige overfor hinanden.

I disse bizarre tider er det vigtigere end nogensinde at gøre brug af alle digitale platforme til kommunikation, så du ikke bliver skør af at sidde alene derhjemme. Mange kommunikerer lige nu på flere kreative måder – så her får du nogle af vores bedste tips.

Hold en digital happy hour

Zoom er en fantastisk platform til digitale møder og vigtig kommunikation. Men udover dette kan det også sagtens bruges til at have en videochat med dine venner og din familie. Og hvis du ikke bruger Zoom, kan du benytte dig af Skype, FaceTime, Facebook Messenger, WhatsApp eller Google Hangouts.

I stedet for at bevæge dig ud, kan du blive derhjemme og holde en hyggelig happy hour med alle, du holder af.

Se film og spis aftensmad sammen

Savner du din gamle bedstemor? Eller plejer du at spise aftensmad og se film hver søndag aften med dine forældre?

Så kan det stadig lade sig gøre uden, at I behøver at være fysisk ved siden af hinanden. Brug en af de ovenstående digitale platforme og lav det samme mad i hver jeres køkken, hvorefter I kan sidde og spise ”sammen” ved bordet.

Når I er færdige med at spise, kan I sætte den samme film på og sidde og snakke om filmen undervejs.

Mobiltelefonen er det vigtigste redskab til al kommunikation

Så længe du har din mobiltelefon, er der uendelige af muligheder til, hvordan du kan kommunikere med dine nærmeste samt, hvad I kan lave sammen. I kan træne sammen, gå en tur sammen, læse en bog sammen eller noget helt fjerde. 

Det vigtigste redskab er blot din mobiltelefon og dit mobilabonnement. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at du har et mobilabonnement med nok data eller taletid. 

Du kan eventuelt vælge et mobilabonnement med fri data eller fri tale afhængig af, hvad du bruger mest. På den måde skal du ikke være bange for at løbe tør for hverken data eller taletid, så du ikke kan kommunikere med nogen i denne specielle tid.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)