Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvordan skal jeg vælge det rigtige mobilabonnement?

Vælg et mobilabonnement

Når du skal vælge, om det enten skal være det ene eller det andet mobilabonnement, så er der forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på og tjekke. På den måde får du et mobilabonnement, der passer lige præcis til dine behov. 

Start med at tjekke dit forbrug

Først og fremmest skal du tjekke dit eget forbrug. Dette kan du typisk gøre hos dit nuværende mobilselskab. Hvis du ikke får sendt oversigter hver måned med posten, så kan du logge ind på din konto hos mobilselskabet online. Her kan du finde ud af, hvor meget du taler i telefon, hvor mange SMS-beskeder du skriver, samt hvor meget data du bruger. På baggrund af dit forbrug bliver det nemmere for dig at kigge efter et mobilabonnement.

Find et mobilabonnement til dine behov

Når du har tjekket dit forbrug, så skal du finde i gang med at kigge efter mobilabonnementer, der passer til det. Det er ikke alle mennesker, der har det samme forbrug, hvorfor det kan variere fra person til person, hvad man så rent faktisk skal kigge efter. Mens nogle bruger en masse data hver måned, er der andre, der nærmest ikke bruger internettet, men i stedet benytter sig af meget taletid.  Hvis du eksempelvis ringer meget, kan det være en fordel at finde et mobilabonnement, hvor du kan ringe gratis til venner og familie, hvis de har det samme mobilselskab. Det er ydermere en fordel, hvis du vælger et abonnement med meget data, hvis du hver måned har et meget højt forbrug af mobildata.   Helt generelt bør du altid vælge et mobilabonnement ud fra dit forbrug, da dette sikrer, at det er tilpasset til dig og dine behov. Der er ingen grund til at betale for et mobilabonnement med masser af data, hvis du slet ikke benytter dig af internettet på din mobiltelefon. 

Sammenlign mobilabonnementer på internettet

For at gøre det mere overskueligt for dig at finde det rette mobilabonnement, kan du vælge at gøre brug af en sammenligningstjeneste på internettet. Her kan du hurtigt få et overblik over de forskellige mobilselskaber og mobilabonnementer. Du kan nemlig her finde de forskellige abonnementer, priser, indhold med mere. Det er altid en god idé at sammenligne priser, da det altid er en fordel for dit budget, så du ikke betaler mange penge for et mobilabonnement, som du kan få billigere andetsteds. Hvis du er interesseret i at sammenligne forskellige mobilabonnementer, så er mp.dk et oplagt valg.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.