Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvorfor vælge CBB til dit mobilabonnement?

CBB har nemme mobilabonnementer

Hos CBB har de en mission om at være transparente samt tilbyde nemme mobilabonnementer. Med det mener de abonnementer, der er enkle og gennemskuelige. De sikrer, at der ikke er nogen form på binding på deres mobilabonnementer, hvorfor du kan bestille et og opsige det igen, hvis du ikke længere har brug for det eller ændrer mening. Desuden får du også en personlige selvbetjeningsside ved navn Mit CBB. På denne side har du mulighed for at få et overblik over dit mobilabonnement. Her kan du også se dit forbrug samt betale for abonnementet.

Kundeservice med lange åbningstider

Hos CBB sørger de for at have en gruppe af medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis der opstår problemer med dit mobilabonnement, eller hvis du har spørgsmål. De sørger desuden for, at du løbende får tilpasset dit forbrug samt bliver informeret om de nyeste tilbud fra dem. Derudover har CBB valgt at have ekstra lange åbningstider for deres kundeservice, så det er nemmere for dig at komme i kontakt med dem. Du kan kontakte dem via både Facebook, telefon samt e-mail. De har derfor åbent helt til klokken 21.00 på chatten på i hverdagene samt i weekenden.

Gør brug af Telenors og Telias sammenlagte netværk

Når det kommer til dit mobilabonnement, er det en fordel at vælge en udbyder med en god dækning. Hos CBB har de valgt at gøre brug af Telias og Telenors sammenlagte netværk. Dette netværk har flest master i hele Danmark. Det vil ydermere sige, at de dækker omkring 97 % af danskerne med 4G-hastighed. 

Sammenlign mobilabonnementer fra CBB eller andre udbydere

Hvis du er interesseret i at få CBB som din udbyder, kan du eventuelt ringe til dem for at høre dine muligheder eller tage et kig på deres hjemmeside for at få et overblik over deres mobilabonnementer. Du kan også vælge at gøre brug af en sammenligningstjenesten her på https://mp.dk/ , hvor du nemt og hurtigt kan få et overskueligt overblik over de forskellige mobilabonnementer fra CBB.   Her kan du også vælge at sammenligne deres mobilabonnementer med andre udbydere for at se, om du har valgt den rette udbyder for dig. Dette kommer nemlig altid an på dit private forbrug, samt hvad du har i tankerne, når det kommer til en pris for dit mobilabonnement. Hvis du skal tjekke dit forbrug, kan du gøre dette enten via din mobiltelefon eller på din nuværende udbyders selvbetjeningsside. På den måde ved du om det ene eller det andet mobilabonnement fra CBB vil være den bedste mulighed for dig.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.