3's kundetilstrømning bremset

Der har været voldsom fremgang i teleselskabet 3, men nu er kundetilstrømningen standset brat.

Teleselskabet 3 har måtte trække hårdt i håndbremsen, efter år med massiv tilstrømning af kunder. Nu ser det anderledes ud, da der i sidste kvartal, januar-marts, kun kom 1000 nye kunder til selskabet 3.

Efter adskillelige kvartaler med op til 20.000 nye kunder i 3, som også ejer Oister, har der de sidste tre måneder ikke være meget fremgang i selskabet 3. Dog er selskabet nu helt oppe på 1.127.000 mobilkunder.

3 og især Oister har i en lang periode kørt med meget lave slagtilbud, og det har fået Telias topchef i Danmark, Søren Abildgaard, til at trække lidt på smile båndet og kalde det "meget, meget aggressivt." Alligevel har det som sagt kun giver 3 1000 nye kunder, hvorimod Telia i samme periode har indhentet hele 25.000 nye mobilkunder, samt 4.000 nye bredbåndskunder.

TDC siger farvel til 113.000 kunder

Selvom Telia og 3 ligger i skarp konkurrence, også mod det store TDC, så har de to mindre selskaber alligevel formået at stjæle hele 113.000 kunder fra TDC.

Da 3 har så beskeden fremgang, øger det især spændningen om regnskaberne fra Telia, Telenor og TDC. Telenor og Telia er derudover i gang med en fusion, og netop derfor er det ikke muligt i Telenor at se andre tal en tilstrøningen af mobilkunder. Det skyldes at Telenor betragtes som et firma i afvikling.

Der er også høje forventninger til TDC, selvom selskabet har mistet nogle af deres mobilkunder til de lidt mindre firmaer. TDC sidder på 41% af markedet i Danmark, hvor sammenslutningen af Telenor/Telia vil sidde på 40% af markedet.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)