TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 21/04-2015

3's kundetilstrømning bremset

Teleselskabet 3 har måtte trække hårdt i håndbremsen, efter år med massiv tilstrømning af kunder. Nu ser det anderledes ud, da der i sidste kvartal, januar-marts, kun kom 1000 nye kunder til selskabet 3. 

Efter adskillelige kvartaler med op til 20.000 nye kunder i 3, som også ejer Oister, har der de sidste tre måneder ikke være meget fremgang i selskabet 3. Dog er selskabet nu helt oppe på 1.127.000 mobilkunder. 

3 og især Oister har i en lang periode kørt med meget lave slagtilbud, og det har fået Telias topchef i Danmark, Søren Abildgaard, til at trække lidt på smile båndet og kalde det "meget, meget aggressivt." Alligevel har det som sagt kun giver 3 1000 nye kunder, hvorimod Telia i samme periode har indhentet hele 25.000 nye mobilkunder, samt 4.000 nye bredbåndskunder. 

TDC siger farvel til 113.000 kunder

Selvom Telia og 3 ligger i skarp konkurrence, også mod det store TDC, så har de to mindre selskaber alligevel formået at stjæle hele 113.000 kunder fra TDC. 

Da 3 har så beskeden fremgang, øger det især spændningen om regnskaberne fra Telia, Telenor og TDC. Telenor og Telia er derudover i gang med en fusion, og netop derfor er det ikke muligt i Telenor at se andre tal en tilstrøningen af mobilkunder. Det skyldes at Telenor betragtes som et firma i afvikling. 

Der er også høje forventninger til TDC, selvom selskabet har mistet nogle af deres mobilkunder til de lidt mindre firmaer. TDC sidder på 41% af markedet i Danmark, hvor sammenslutningen af Telenor/Telia vil sidde på 40% af markedet.