Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Blog på mp.dk

3's kundetilstrømning bremset

Der har været voldsom fremgang i teleselskabet 3, men nu er kundetilstrømningen standset brat.


Teleselskabet 3 har måtte trække hårdt i håndbremsen, efter år med massiv tilstrømning af kunder. Nu ser det anderledes ud, da der i sidste kvartal, januar-marts, kun kom 1000 nye kunder til selskabet 3.

Efter adskillelige kvartaler med op til 20.000 nye kunder i 3, som også ejer Oister, har der de sidste tre måneder ikke være meget fremgang i selskabet 3. Dog er selskabet nu helt oppe på 1.127.000 mobilkunder.

3 og især Oister har i en lang periode kørt med meget lave slagtilbud, og det har fået Telias topchef i Danmark, Søren Abildgaard, til at trække lidt på smile båndet og kalde det "meget, meget aggressivt." Alligevel har det som sagt kun giver 3 1000 nye kunder, hvorimod Telia i samme periode har indhentet hele 25.000 nye mobilkunder, samt 4.000 nye bredbåndskunder.

TDC siger farvel til 113.000 kunder

Selvom Telia og 3 ligger i skarp konkurrence, også mod det store TDC, så har de to mindre selskaber alligevel formået at stjæle hele 113.000 kunder fra TDC.

Da 3 har så beskeden fremgang, øger det især spændningen om regnskaberne fra Telia, Telenor og TDC. Telenor og Telia er derudover i gang med en fusion, og netop derfor er det ikke muligt i Telenor at se andre tal en tilstrøningen af mobilkunder. Det skyldes at Telenor betragtes som et firma i afvikling.

Der er også høje forventninger til TDC, selvom selskabet har mistet nogle af deres mobilkunder til de lidt mindre firmaer. TDC sidder på 41% af markedet i Danmark, hvor sammenslutningen af Telenor/Telia vil sidde på 40% af markedet.
Til toppen