TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 04/09-2016

Apple præsenterer iOS 7

Som ventet præsenterede Apple mandag aften deres nye mobile styresystem iOS 7. Som mange også havde forudsagt, ville styresystemet have et helt nyt udseende. iOS 7 byder bl.a. på redesignede ikoner, ny typografi og en helt ny låseskærm. Det nye styresystem har et mere gennemsigtigt look og baggrunden på telefonen vil ændre sig når brugeren bevæger telefonen.

Noget andet nyt, og noget som brugere i årevis har bedt om, er det nye Control Center. Nu behøver man ikke længere lede efter de vigtigste indstillinger, men blot swipe opad fra bunden. I Control Centeret finder man bl.a. wifi, lysstyrke, en lommelygte samt deres nye Airdrop der via bluetooth gør det muligt at sende fx billeder blot ved et enkelt touch.

Andre nye ting er Siri der nu også har en mandestemme, og i iOS 7 også kommer i franske og tyske versioner. Om Siri engang kommer til at snakke dansk, det vil tiden vise.

App Store har også fået en overhaling, og vil nu kunne vise dig de apps, der er populære i det område du befinder dig i. App Store vil fremover også opdatere dine apps automatisk, så du altid har den nyeste version.

Imens iOS 7 er i beta versionen, vil den ikke være tilgængelig for almindelige brugere, der først vil kunne afprøve styresystemet når det kommer engang til efteråret. iOS 7 vil kunne bruges på iPhone 5, iPhone 4, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini og til femte generation af iPod Touch.

Du kan læse og se flere billeder her: http://www.apple.com/ios/ios7/