Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Apple præsenterer iOS 7

Som ventet præsenterede Apple mandag aften deres nye mobile styresystem iOS 7. Som mange også havde forudsagt, ville styresystemet have et helt nyt udseende. iOS 7 byder bl.a. på redesignede ikoner, ny typografi og en helt ny låseskærm. Det nye styresystem har et mere gennemsigtigt look og baggrunden på telefonen vil ændre sig når brugeren bevæger telefonen.

Noget andet nyt, og noget som brugere i årevis har bedt om, er det nye Control Center. Nu behøver man ikke længere lede efter de vigtigste indstillinger, men blot swipe opad fra bunden. I Control Centeret finder man bl.a. wifi, lysstyrke, en lommelygte samt deres nye Airdrop der via bluetooth gør det muligt at sende fx billeder blot ved et enkelt touch.

Andre nye ting er Siri der nu også har en mandestemme, og i iOS 7 også kommer i franske og tyske versioner. Om Siri engang kommer til at snakke dansk, det vil tiden vise.

App Store har også fået en overhaling, og vil nu kunne vise dig de apps, der er populære i det område du befinder dig i. App Store vil fremover også opdatere dine apps automatisk, så du altid har den nyeste version.

Imens iOS 7 er i beta versionen, vil den ikke være tilgængelig for almindelige brugere, der først vil kunne afprøve styresystemet når det kommer engang til efteråret. iOS 7 vil kunne bruges på iPhone 5, iPhone 4, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini og til femte generation af iPod Touch.

Du kan læse og se flere billeder her: http://www.apple.com/ios/ios7/

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.