Apple præsenterer iOS 7

Apples iOS 7 har fået et nyt udseende.

Som ventet præsenterede Apple mandag aften deres nye mobile styresystem iOS 7. Som mange også havde forudsagt, ville styresystemet have et helt nyt udseende. iOS 7 byder bl.a. på redesignede ikoner, ny typografi og en helt ny låseskærm. Det nye styresystem har et mere gennemsigtigt look og baggrunden på telefonen vil ændre sig når brugeren bevæger telefonen.

Noget andet nyt, og noget som brugere i årevis har bedt om, er det nye Control Center. Nu behøver man ikke længere lede efter de vigtigste indstillinger, men blot swipe opad fra bunden. I Control Centeret finder man bl.a. wifi, lysstyrke, en lommelygte samt deres nye Airdrop der via bluetooth gør det muligt at sende fx billeder blot ved et enkelt touch.

Andre nye ting er Siri der nu også har en mandestemme, og i iOS 7 også kommer i franske og tyske versioner. Om Siri engang kommer til at snakke dansk, det vil tiden vise.

App Store har også fået en overhaling, og vil nu kunne vise dig de apps, der er populære i det område du befinder dig i. App Store vil fremover også opdatere dine apps automatisk, så du altid har den nyeste version.

Imens iOS 7 er i beta versionen, vil den ikke være tilgængelig for almindelige brugere, der først vil kunne afprøve styresystemet når det kommer engang til efteråret. iOS 7 vil kunne bruges på iPhone 5, iPhone 4, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini og til femte generation af iPod Touch.

Du kan læse og se flere billeder her: http://www.apple.com/ios/ios7/

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)