iPhones er ikke længere de populæreste mobiltelefoner

Salget af Iphones er faldet markant , men hvor går salget af mobiltelefoner så hen?

Er du en trofast iPhone-bruger, eller er du ved at være træt af Apples smartphones? Så virker det til, at du ikke er den eneste. Apples iPhone-salg er nemlig faldet markant det seneste stykke tid. Er du interesseret i at vide mere om dette? Så skal du læse med videre her i artiklen.

Største fald i Apples iPhone-salg

Rigtig mange danskere samt brugere fra andre lande har længe været vilde med Apples iPhones, når de skulle investere i en ny smartphone. Men det tyder på, at tiderne er ved at ændre sig. Apple har nemlig oplevet det største fald i de seneste tre år i forhold til deres salg af iPhones.  På verdensplan er salget af iPhones nemlig faldet med lige omkring 12 procent på blot et enkelt år. I oktober, november og december i 2018 blev der i alt solgt cirka 64,5 millioner iPhones på verdensplan. I de samme måneder i 2017 solgte Apple til gengæld næsten 10 millioner mere. Det betyder, at salget er faldet med omkring de 12 procent, hvilket er en stor del af iPhone-salget. Hvis du er interesseret i at læse mere om denne undersøgelse, så kan du klikke ind her.

Samsung har den største markedsandel

Men hvordan kan det nu være? Indtil videre er der naturligvis ikke en konklusion på, hvorfor iPhone har oplevet så stort et fald. Men man kan selvfølgelig sige, at det har noget at gøre med de andre store producenter af smartphones. Eksempelvis har Samsung den største markedsandel, da de også i et stykke tid har været utroligt populære, når det kommer til salg af smartphones.

Salget stiger for Huawei

Men Samsung har længe været foran Apple, når det kommer til markedsandelen, så hvad kan ellers være grunden? Eksempelvis er producenten Huawei begyndt virkelig at få en stor del af markedsandelen, da brugere over hele verdenen er blevet vilde med deres smartphones. Eksempelvis er Huaweis salg steget fra 43,9 millioner enheder til 60,4 millioner enheder det seneste års tid. Dette er en markant stigning sammenlignet med, hvor stort et fald eksempelvis Apple har haft i deres salg af iPhones.

Hvilken smartphone skal jeg vælge?

Om du skal vælge en smartphone fra den ene eller den anden producent er helt op til dig og dine præferencer. Det kommer desuden an på, om du foretrækker et Android-styresystem eller iOS. Hvis du køber en ny smartphone, skal du yderligere være opmærksom på, om du skal finde et nyt mobilabonnement eller blot beholde dit nuværende abonnement. Det kan være en fordel at tage et kig på markedet for mobilabonnementer her på mp.dk, hvis det er længe siden, at du bestilte dit nuværende mobilabonnement, da du herved kan finde ud af, om du har mulighed for at spare penge eller finde et mobilabonnement, der passer bedre til dine behov.  

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)