TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 21/08-2016
Justfone - nyt mobilselskab af kendt iværksætter

Justfone - nyt mobilselskab af kendt iværksætter

Justfone er et nyt mobilselskab på markedet. Justfone er grundlagt af Frank Rasmussen, som tidligere har stået bag både Bibob og Telmore. Nu har han så begivet sig ud i et nyt eventyr, som er endt op som Justfone.

Justfone er et koncept som bygger på features. Udover at du får fordelagtige priser, så bygger Justfone på features så som, at du kan se folks hemmelige nummer. Justfone har udviklet disse features for at gøre din hverdag endnu nemmere og mindre kompliceret. Justfone udvikler hele tiden nye features til deres mobilabonnementer, men de features du kan finde på markedet lige nu er:

Justfone kø

Dette er en feature der giver dine venner mulighed for at vente, hvis du allerede snakker i telefon når de ringer, og kommer derved igennem når du er færdig med at snakke. Dette er også en feature der er mulig for mindre virksomheder. En anden feature ved denne er, at når du igen bliver ledig vil du automatisk sende en sms til din ven som før prøvede at ringe til dig. Du kan derudover også med Justfone kø tilvælge både VIP’s eller Super VIP’s. Dine Super VIP’s kan fx være familie, kæreste eller børnehave. På den måde vil de altid kunne ringe til dig, også hvis du skulle snakke i telefon. Det er altså en slags akut linje der gør det muligt for dig, altid at føre en samtale hurtigt med dine nærmeste.

Visning af hemmeligt nummer

Dette er den ovenfor beskrevet feature. Det giver dig som sagt mulighed for at se hvilket nummer der ringer til dig, selvom personen eller virksomheden har hemmeligt nummer. Det smarte ved featuren er, at når de ringer dig op får personen/virksomheden muglighed for at vise dig nummeret eller en mulighed for at ligge på.

Mobilsvar med e-mail funktion

Denne feature er ret simpel. Det betyder altså du altid vil høre dine mobilsvare. Du får en e-mail med en lydfil af dine mobilbeskeder hvis du har været optaget og nogle af vedlagt en mobilsvare. På den måde, hvis du dagligt tjekker dine e-mails vil du altså kunne høre dem over din e-mail nu.

Indtil nu har Justfone kun to mobilabonnement. Den ene med datamulighed og den anden uden. Dog er der flere på vej. I begge pakker er deres features inkluderet. Du skal ydermere som forbruger ikke bruge tid på at installere dem. Alle features er klar til brug når du køber et Justfone abonnement.