Kan jeg få et mobilabonnement, hvis jeg er i RKI?

Er du registreret i RKI, og ønsker du et nyt mobilabonnement? Så er du sikkert i tvivl om, hvorvidt du har mulighed for at bestille et nyt mobilabonnement hos en mobiludbyder.

Billigste mobilabonnement? OiSTER har altid attraktive tilbud - Se deres priser her

Hvad er RKI?

De nyeste tal fra RKI-registeret viser, at antallet af danskere, der er registreret i RKI er faldende. I starten af året var der lidt over 200.000 danskerne, der var registreret i RKI. Men hvad er det så for noget? RKI er et register over dårlige betalere. Udover RKI findes der Debitor Registret med folk, som også er dårlige betalere. Det betyder altså, at du kan risikere at havne i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger.

At være registreret i RKI kan besværliggøre en masse ting for dig. Det kan nemlig gøre det sværere at bestille et nyt mobilabonnement. De fleste danskere har i dag brug for en mobiltelefon, hvilket betyder, at de som regel også skal have et mobilabonnement. Men er det overhovedet muligt, hvis du er registreret i RKI? Det kan du læse mere om her i denne artikel.

Kan jeg bestille et nyt mobilabonnement?

Det vigtigste spørgsmål for dig er naturligvis, om du har mulighed for at bestille et nyt mobilabonnement, hvis du er registreret i RKI. Og det er rent faktisk muligt for dig. Det afhænger nemlig af den mobiludbyder, som du ønsker at tegne et mobilabonnement hos.Det er nemlig mobilselskaberne, der selv beslutter, om de ønsker at tilbyde kunder i RKI et mobilabonnement. Det betyder altså, at der ikke er nogen bestemt regel på dette område. Derfor kan der også være forskellige krav til dig fra mobilselskabernes side af, hvis du ønsker at tegne et abonnement. Det er derfor altid en god idé at tage en snak med de forskellige mobilselskaber for at finde ud af, om de giver dig lov til at få et mobilabonnement samt hvad kravene er til dig.

Hvilke mobilselskaber tilbyder mobilabonnement til brugere registreret i RKI?

Der er, som allerede nævnt, flere mobilselskaber, der tilbyder et mobilabonnement til brugere, som er registreret i RKI. Du kan eksempelvis finde mobilabonnementer hos CBB Mobil. Du skal dog være opmærksom på, at du her ikke kan få adgang til udlandstelefoni. Det samme gælder, hvis du ønsker et mobilabonnement hos Telmore.Derudover har du også mulighed for at tegne et abonnement hos teleselskabet 3. Du må dog maksimum have to forskellige mobilabonnementer. Og hvis du er registreret i RKI, vil der være en form for børnesikring på abonnementerne. Telia giver dig også muligheden for at få et mobilabonnement hos dem. Du skal dog give et depositum inden, du har mulighed for at tegne et abonnement. Det betyder, at du rent faktisk skal bruge en større sum penge, inden du overhovedet kan få et mobilabonnement.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Januar 2022 priser)