Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Kom i gang med Apple Pay

 Vil du gerne i gang med Apple Pay, men er du ikke helt sikker på, hvordan du kommer i gang? Så skal du læse denne artikel. Her kommer vi nemlig ind på, hvordan du nemmest og hurtigst kommer i gang med denne betalingsløsning.

 Kom godt i gang med Apple PayHvis du sørger for at følge vores korte guide, så kan du komme godt i gang med Apple Pay på ingen tid. Nu er Apples betalingsløsning via mobilen nu kommet til Danmark, som du kan komme i gang med sammen med din bankkonto. Apple Pay er en form for trådløse betalinger, som du kan bruge til at betale for diverse produkter. Sådan kommer du i gang med Apple PayHvis du skal i gang med Apple Pay, så skal du allerførst sikre dig, at du har den helt rette enhed samt et bestemt betalingskort. Desuden skal din bank også understøtte betalingsløsningen Apple Pay, førend at du kan komme i gang. Hvis du vil vide, hvilke enheder, banker med mere, der understøtter Apple Pay, så kan du søge dig frem til dette på internettet.  Du skal først og fremmest sørge for at knytte et kort til Apple Pay, hvis du skal i gang med denne tjeneste. Det kan du gøre nemt og hurtigt på denne måde:  1. Sørg for at åbne applikationen ved navn ’Wallet’ 2. Klik derefter på ’Tilføj kredit eller debetkort’ 3. Nu skal du sørge for at affotografere dit kort 4. Skriv dit betalingskorts sikkerhedskode (den kan du finde på bagsiden) 5. Nu skal du sørge for at godkende sidens vilkår 6. Nu skal du sørge for at godkende dit betalingskort på en besked (den bliver indlæst pr. automatik)  Nu er dit betalingskort blevet registreret, hvorfor du nu er klar til at komme i gang med Apple Pay. Du kan benytte dig af Apple Pay i de butikker, som der har kontaktløse betalinger.

Sådan bruger du Apple PayNår du skal i gang med at bruge Apple Pay, så er det slet ikke så svært at lære. Når du betaler i en butik, så skal du føre din telefon hen til betalingsterminalen. Du skal sørge for at holde din finger over Touch-ID-knappen på samme tid. Nu vil du mærke en vibration fra dit kort og sige en lille lyd. Herefter vil du kunne se et ’ok’ på din mobiltelefon, hvorfor betalingen nu er blevet godkendt. Hvis du ikke vil bruge Apple Pay, når du handler i butikker, så kan du også gøre brug af Apple Pay via internettet. Dog skal du være opmærksom på, at butikken skal understøtte betalinger med Apple Pay. Det er muligt at gøre brug af Apple Pay i både Danmark og i udlandet, hvis de understøtter disse former for betalinger.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.