TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 03/01-2018

Lær at få styr på dækningskortene: Sådan gør du

Har du ofte brug for at tjekke noget på et dækningskort, men er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter hver eneste gang? Så skal du læse med videre her. Her får du nemlig svar på, hvordan du får styr på dækningskortene, så det aldrig bliver et problem for dig igen.

Sådan skal du læse på et dækningskort

I dag findes der et væld af forskellige udbydere, når det kommer til mobilabonnementer. Det kan derfor være svært at finde den helt rette til dig, samt finde ud af hvem der tilbyder den bedste dækning i dit område. Men det er det, som du i hvert fald kan bruge dækningskortene til. På denne måde kan du nemt og hurtigt finde ud af, om du skal have en ny udbyder af dit mobilabonnement, om den du allerede har et helt fin eller om du kan vælge den udbyder, som du har i kikkerten. Dækningskort kan derfor være meget behjælpelige, men det kan også hurtigt blive uoverskueligt at finde ud af, hvordan de så rent faktisk fungerer. For det skal man lige lære, før man synes at det er helt nemt. For at finde ud af hvad for et mobilselskab der har den bedste dækning hos dig, så skal du først og fremmest det rette dækningskort. Du kan finde en masse forskellige inde på internettet fra de forskellige mobilselskaber. Så hvis du for eksempel skal finde et med Oister, så kan du sagtens gøre det. Du kan også sagtens finde et, hvis du er mere interesseret i Telia. Dette er helt op til dig selv, men det gør det nemmere for dig at lære at læse et dækningskort. Når du klikker ind på et dækningskort, kan du søge efter specifikke adresser. Du kan derfor hurtigt finde dækningen på din privatadresse eller din arbejdsplads. Så hvis du har lidt svært ved at finde ud af dækningskort, skal du blot søge efter et område, en adresse eller et postnummer. Så kan du nemlig nemt og hurtigt finde ud af det, som du skal finde ud af.

Information om dækningskortene

Selvfølgelig skal du aldrig stole 100 % på et dækningskort. Der kan nemlig være en masse forskellige faktorer, der kan påvirke lige præcis din dækning. Som udgangspunkt viser dækningskortene udendørsdækningen. Så selvfølgelig kan der være noget andet, der for eksempel påvirker din indendørsdækning med mere. Så hvis du skal have så meget som muligt ud af dækningskortene, skal du selvfølgelig også have disse faktorer in mente. Det kan nemlig hjælpe dig med en beslutning om hvilken udbyder, som du skal vælge. Det kan også påvirke dig, om du har enten 4G eller 3G dækning. Husk altid at vær opmærksom på dette!