Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Lollipop kommer til Danmark

Er du ejer af af en Samsung Galaxy Note 4 så er det sikkert en dejlig dag i dag. For i dag kommer det længeventet styresystem fra Samsung nu til Danmark, nemlig Lollipop styresystemet.

Opdateringen har allerede været gældende i over to måneder for en lang række andre lande, men nu er herlighederne kommet til Danmark. Udover Danmark er det også først fra i dag af, at Storbritanien, Tyskland, Holland, Sverige, Østrig, Italien, Polen og Spaninen kan opdatere deres Galaxy Note 4 til Lollipop styresystemet.

Dog er der nogle med en Samsung Galaxy Note 4, som ikke automatisk får en meddelelse om den nye opdatering. Hvis ikke du har fået besked om opdateringen, kan du gå ind under Indstillinger > Om enhed > Softwareopdatering > Opdater. Derefter bør der komme en meddelese op om den nye opdatering.

Det giver Lollipop dig

Med den nye brugerflade som det nye styresystem også kommer med, så får du med Lollipop opdateringen også udover det ændrede design, også et nyt notifikationssystem, hvor du selv kan bestemme hvilke prioriteter du har for de forskellige notifikationer. Du får også dine notifikationer vist på din låste skærm.

Den tidligere Kitkat-versin som er versionen der vil være på den ikke instalerede Lollipop Galaxy Note 4 mobil, vil altså med den nye opdatering få en meget mere glidende brugeroplevelse. Det nye Lollipop styresystem vil altså give dig et helt anderledes styresystem, med et flottere design, og en bedre brugervenlighed.

Kunne du godt tænke dig en Samsung Galaxy Note 4 og vil du sammenligne den med din nuværende mobiltelefon, ja så kan klikke her, og se hvilke forskelle der er på mobiltelefonerne, eller måske nogle helt andre, på vores sammenligningsside.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.