Lollipop kommer til Danmark

Samsung Galaxy Note 4 får nu endelig mulighed for den nye opdatering af styresystemet Lollipop

Er du ejer af af en Samsung Galaxy Note 4 så er det sikkert en dejlig dag i dag. For i dag kommer det længeventet styresystem fra Samsung nu til Danmark, nemlig Lollipop styresystemet.

Opdateringen har allerede været gældende i over to måneder for en lang række andre lande, men nu er herlighederne kommet til Danmark. Udover Danmark er det også først fra i dag af, at Storbritanien, Tyskland, Holland, Sverige, Østrig, Italien, Polen og Spaninen kan opdatere deres Galaxy Note 4 til Lollipop styresystemet.

Dog er der nogle med en Samsung Galaxy Note 4, som ikke automatisk får en meddelelse om den nye opdatering. Hvis ikke du har fået besked om opdateringen, kan du gå ind under Indstillinger > Om enhed > Softwareopdatering > Opdater. Derefter bør der komme en meddelese op om den nye opdatering.

Det giver Lollipop dig

Med den nye brugerflade som det nye styresystem også kommer med, så får du med Lollipop opdateringen også udover det ændrede design, også et nyt notifikationssystem, hvor du selv kan bestemme hvilke prioriteter du har for de forskellige notifikationer. Du får også dine notifikationer vist på din låste skærm.

Den tidligere Kitkat-versin som er versionen der vil være på den ikke instalerede Lollipop Galaxy Note 4 mobil, vil altså med den nye opdatering få en meget mere glidende brugeroplevelse. Det nye Lollipop styresystem vil altså give dig et helt anderledes styresystem, med et flottere design, og en bedre brugervenlighed.

Kunne du godt tænke dig en Samsung Galaxy Note 4 og vil du sammenligne den med din nuværende mobiltelefon, ja så kan klikke her, og se hvilke forskelle der er på mobiltelefonerne, eller måske nogle helt andre, på vores sammenligningsside.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)