M1 og Fullrate fusionerer

M1 og Fullrate oplyser i dag at de fusionerer og fortsætter sammen under navnet Fullrate.

M1 der handler med mobiltelefoni, ændrer fra 1. januar navn til Fullrate. Dermed fusionerer de med Fullrate, der til hverdag leverer bredbånd til danskerne.

Fusionen blev i dag oplyst gennem en pressemeddelelse, hvor der også bliver oplyst at Fullrates gamle logo og indpakning bliver nyt. Fusionen vil ikke betyde noget for de nuværende kunder, der fortsat vil kunne bruge deres simkort fra M1.

Direktør for Fullrate Peter Mægbæk Madsen udtaler således ”Både telefoni, bredbånd og TV til lavpris har vist sig at være noget danskerne virkelig ønsker. Nu kan vi give kunderne en mængde fordele ved, at de kan samle alle deres produkter et sted og dermed få et bedre overblik med en samlet regning, en enkel selvbetjening og samme gode kundeservice”

Det nye selskab vil tage form frem mod nytår, og de nuværende kunder vil herefter løbende blive overført til det nye Fullrate.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)