Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

M1 og Fullrate fusionerer

M1 der handler med mobiltelefoni, ændrer fra 1. januar navn til Fullrate. Dermed fusionerer de med Fullrate, der til hverdag leverer bredbånd til danskerne.

Fusionen blev i dag oplyst gennem en pressemeddelelse, hvor der også bliver oplyst at Fullrates gamle logo og indpakning bliver nyt. Fusionen vil ikke betyde noget for de nuværende kunder, der fortsat vil kunne bruge deres simkort fra M1.

Direktør for Fullrate Peter Mægbæk Madsen udtaler således ”Både telefoni, bredbånd og TV til lavpris har vist sig at være noget danskerne virkelig ønsker. Nu kan vi give kunderne en mængde fordele ved, at de kan samle alle deres produkter et sted og dermed få et bedre overblik med en samlet regning, en enkel selvbetjening og samme gode kundeservice”

Det nye selskab vil tage form frem mod nytår, og de nuværende kunder vil herefter løbende blive overført til det nye Fullrate.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.