Få mere data som kunde hos teleselskabet 3

Hos teleselskabet 3 får alle abonnementer nu et løft på indholdet af data og priserne forbliver uændret

Har du et mobilabonnement hos teleselskabet 3? Så kan dette være gode nyheder for dig. Teleselskabet 3 har nemlig kommet ud med nogle nyheder om, at de vil komme mere data i deres mobilabonnementer - og det bedste af det hele? Priserne forbliver uændret.

Danskerne og mobildata

I dag er danskerne vilde med at gå på internettet via deres mobil. Danskerne bruger meget af deres data via mobilen, hvorfor statistikker har vist, at dataforbruger rent faktisk stiger år for år. Rigtig mange danskerne bruger nemlig ikke kun deres mobildata til at tjekke mails og læse nyheder. Mobildata bliver også brugt til at være på de sociale medier, streame musik, streame videoer samt meget mere. Der er ikke det, som mobilen ikke bliver brugt til i dag, hvorfor det nyeste påskud fra teleselskabet 3 nok vil glæde rigtig mange nuværende og nye kunder.

Mere data med et mobilabonnement hos teleselskabet 3

Hvis du allerede er kunde hos teleselskabet 3 - eller hvis du overvejer at skifte til kunde hos dem - så kan du ende med at få en del mere data i et mobilabonnement uden, at det vil koste dig 1 krone ekstra. 3 har nemlig taget en beslutning om, at de vil putte endnu mere data i diverse mobilabonnementer, som de allerede udbyder på deres hjemmeside. Dette kan ende med at blive et godt tilbud for dig, hvad enten du allerede er kunde eller blot overvejer at blive kunde.

Disse mobilabonnementer får mere data fra teleselskabet 3

Der er flere forskellige mobilabonnementer, der får mere data inkluderet med i prisen. Det betyder, at prisen vil forblive uændret, mens datamængden vil stige. Det har derfor ikke nogen betydning for dig som kunde - andet end du selvfølgelig får mere data, som du kan gøre brug af i løbet af måneden. Der kommer mere data i disse tre forskellige mobilabonnementer:

- Mobilabonnementet med 15 GB til 150 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 20 GB til 150 kroner om måneden.
- Mobilabonnementer med 30 GB til 200 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 40 GB til 200 kroner om måneden.
- Mobilabonnementet med 60 GB til 230 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 80 GB til 230 kroner om måneden.

Dog er det ikke kun mobilabonnementer, der får en masse ekstra data med i købet. Hvis du også har et mobilt bredbåndsabonnement, så kan du også sagtens glæde dig til mere data.

- Abonnementet med 5 GB til 110 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 15 GB til 110 kroner om måneden.
- Abonnementet med 10 GB til 130 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 30 GB til 130 kroner om måneden.
- Abonnementet med 125 GB til 200 kroner om måneden vil nu i stedet lyde på: 150 GB til 200 kroner om måneden.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)