Microsoft går efter virksomheder

Microsoft der stadig kæmper for at få folk til at bruge Windows Phone, vil nu rette sig mod virksomheder og ny gratis Office 10.

Selvom der er specifikke markeder hvor Windows phone klare sig yderst godt, som fx Italien, så er deres udbredelse ikke noget at råbe hurra for.

Dog har Microsoft en ny og klar strategi for hvordan de skal få vendt skuden, da de fra nu af skal være fokuseret på marked, istedet for forbruger. Derfor har Windows valgt først og fremmest at rette sig mod markeder som udviklingslande. De har valgt at ramme virksomheder, og ikke de enkelte forbrugere.

Virksomhedstelefoner

Deres nye strategi skal blandt andet ske ved mobiltelefoner i "mellem" segmentet, deres 640 og 640XL. De to modeller har nemlig næsten samme hardware, men XL modellen har som Apples iPhone +, blot en større skærm og et bedre kamera.

Apple vi likke oplyse salgstal, men de oplyser at et land som Danmark, har taget godt imod deres Windows phone.

"Når virksomheder for eksempel allerede bruger Exchange, så giver Windows Phone jo en den bedste mening, og specielt når nu Windows 10 udkommer. Jamen, så er det i mine øjne en no-brainer,! forklare Ossi Korpela, Michrosofts General Manager Devices for Skandinavien.

På denne måde vil det med Windows 10 blive endnu nemmere for virksomhederne at binde deres desktop sammen med smartphonen, hvis altså du har en Windows Phone mellem dine hænder.

Når du køber en af de nye mobiltelefoner, vil der følge et gratis Windows abonnement med til dig, og på den måde har du mulighed for at installere Windows 10 på en af dine andre enheder. Hvilket skaber øget fokus mod virksomheder.

De nye telefoner koster henholdsvis 1.299 kroner og 1.799 kroner hvilket vil gøre det væsenligt billigere, men om muligt nemmere for virksomheder at tilbyde firmatelefoner og styresystemer sammen.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)