Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Nyt fra Microsoft - tre nye smatphones og to computere

 • Indholdsfortegnelse

  4 punkter

 • Læsetid

  1 minutter

 • Siden er opdateret

  08/08-2022

Microsoft har i den grad vind i sejlende for tiden. De har netop for blot otte uger siden, lanceret deres nye operativsystem kaldet Windows 10. Siden er Windows 10 blevet indstalleret på over 110 mio. enheder verden over.
Derudover er salget af Windows-baserede enheder i butikker verden over steget, og app-udbydere har ligeledes set deres omsætning stige med op imod det fire-dobbelte i Microsofts app-butik.
Med andre ord, så går det strålende for Microsoft, og specielt deres nye Windows 10 gør det allerede fremragende. Microsoft stopper dog ikke her, og i tirsdags præsenterede de deres bud på produkter, der skal anvendes til den nye platform, Windows 10.
Firmaet har førhen ikke været specielt god til at levere hardware produkter, men har i stedet forkuseret rigtig meget på software. Dog er deres hardware blevet bedre og bedre de seneste år, hvor de har leveret både Surface Pro 3 og den billige Lumia 640. Begge har været store succeser, og netop derfor er forventningerne til Microsoft denne gang høje.
I New York løftede Microsoftsløret for deres to helt nye High-end Lumia modeller, som blev taget imod med kyshånd, og ligeledes to helt nye surface-produkter som ligeledes er baseret på Windows 10.

Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

De to nye flagskibs-mobiler er begge mobiler baseret på den nyeste teknologi. Den ene findes i en lidt større udgave end den anden, og derfra navnet XL.
Begge modeller er nemlig baseret på den nyeste processor-teknologi fra Qualcomm med henholdsvis en hexa-core og en octa-processor i Lumia 950 og i Lumia 950 XL.
Begge modeller kommer med helt vanvittig høje pixel oplysninger, hvor den lille dog har en lidt medre opløsning end den store. Derudover kommer begge telefoner med 20 MP kamera, og med billedsensor fra Zeiss, optisk billedstrabilisering og tre-farvet led-blitz, som alt sammen skal sikre naturlige og flotte farver i billedet. Kameraerne i begge telefoner kan optage 4K-video og kan aktiveres med en fin kameraknap på mobilens ramme. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at tage helt fremragende billeder, med de nye Lumia 950 telefoner.
Begge mobiltelefoner skulle angiveligt kunne oplade hurtigere end nogensinde, hvilket Microsoft forklare ved, at de angiveligt kan oplade et helt tomt batteri op til 50 pct. på under 30 minutter.
Både Lumia 950 og 950 XL kommer med indbygget 32 GB lagerplads, men der kan tilkøbes mere hvis man ønsker dette.
Den danske salgspris af mobiltelefonerne kendes endnu ikke, men den europæriske salgspris skulle være 599 euro for 950 modellen og 699 euro for XL-modellen.

Microsoft Surface Pro 4 og Surface Book

Udover de nye mobiltelefoner, lancerede Microsoft også to nye computere, med henholdsvist navnene Microsoft Surface Pro 4, og Surface Book. Begge er kendinger af Microsoft tilhængere, men i nyere udgaver.
Efterfølgeren til den anmelderroste Surface Pro 3 slog angiveligt benene væk under deltagerne til lanceringen. Den nye Windows-baserede tablet-computer er ikke større end sin forgægnger. Den er både lidt tyndere og lidt mindre.
Sammen med den nye tablet-computer får man også Surface Pen, som skulle være den mest følsomme pen fra Microsoft til dato.
Ydelse, hukommelse og lager afhænger af hvilken model du vælger, idet den fås med både Intel Core M-processor men også med Intel Core i5 og i7. Derudover kan du også selv vælge lagerpladsen, som fås fra 128 GB, og helt op imod 1 TB. Seperat skal du ligeledes købe et nyt TypeCover, som koster omkring 1.199 kr. Det er både tyndere end tidligere og har et bedre tastatur, samt en større og mere sensitiv touchpad, end forgægngeren Surface 3 havde.
Surface Book 
Den nye Surface Book, som skulle dræbe den almindelige MacBook bliver desværre ikke lanceret i Danmark, i første omgang. Den skulle ellers være verdens hurtigste 13-tommer bærbare computer, fortalte Microsoft, og den kommer med den nyeste generation 6. af Intel Core-processor samt seperat NVIDIA GeForce GPU, og skulle have op imod 12 timers batteritid.
Skærmen kan frakobles fra tastaturet, men kan på grund af deres Dynamit Falcrum-hængsel også foldes 360 grader bagud, så skærm og tastatur ligger ryg mod ryg. Den kan selvfølgelig foldes som en almindelig computer også.
Priserne i Danmark er endnu ikke fastsat på de to computere, men om ikke andet, så glæder vi os gevaldigt til, at se og afprøve alt nyt hardware fra Microsoft.

Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.