Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnement med Deezer

Er du helt vild med musiktjenesten Deezer, og vil du gerne have et mobilabonnement med denne tjeneste inkluderet? Så skal du læse med videre her. Vi har nemlig fundet de mobilabonnementer, hvor du både får et månedligt abonnement til mobilen og musiktjenesten Deezer med i købet.

Få Deezer med i dit mobilabonnement

Det kan sagtens betale sig at få Deezer med i dit mobilabonnement, hvis du er interesseret i at spare penge. Lige så vel som det kan betale sig at få andre streaming- eller musiktjenester inkluderet i dit mobilabonnement, så er det skam ingen undtagelse, når det kommer til tjenesten Deezer. I dag er danskerne helt vilde med at få ekstra indhold med i deres mobilabonnement, og det er der skam ikke noget mærkeligt ved, da man ofte her kan gøre sig nogle gode besparelser.

Lige nu har du mulighed for at få musiktjenesten Deezer med i dit mobilabonnement, hvis du er kunde hos teleselskabet 3. Teleselskabet 3 har nemlig sørger for at tilbyde Deezer til de kunder, der gerne vil have en musiktjeneste med i købet af et mobilabonnement. Vi har taget et kig på, hvad du kan gøre og få, hvis du gerne vil have Deezer med i dit mobilabonnement.

Musiktjenesten Deezer inkluderet

Der findes ikke mange muligheder, når det kommer til at få Deezer inkluderet i dit mobilabonnement. Dog har du nogle muligheder hos teleselskabet 3, hvis det lige nøjagtigt er denne musiktjeneste, som du er på udkig efter. Hos 3 kan du få Deezer med i købet de første 2 måneder helt gratis. Efter de første 2 måneder uden betaling, så vil et abonnement koste 79 kroner om måneden, hvilket er en besparelse på 20 kroner om måneden, da abonnementet ellers vil koste 99 kroner pr. måned. Der er ingen binding, hvorfor du kan opsige dette abonnement, lige når du ønsker. Deezer er en musiktjeneste med mere end 40 millioner forskellige musiknumre, hvor du kan oprette dine egne playlister og høre musik, hvor du vil og hvornår du vil.

Sådan får du Deezer med i dit mobilabonnement

Først og fremmest skal du være kunde hos teleselskabet 3, før du kan få Deezer med i dit mobilabonnement. Hvis du allerede er kunde, skal du blot:

- Logge ind på selvbetjeningen (hvis du ikke allerede er kunde, så er der mulighed for at tilvælge Deezer, når du bestiller et mobilabonnement)
- Tilvælg Deezer
- Indtast din e-mail til Deezer
- Du vil nu modtage en mail med dit login
- Klik på linket i e-mailen
- Nu er du i gang med Deezer

Husk at du får de første 2 måneder gratis, hvor du herefter skal begynde at betale for et månedligt abonnementet - dette er udover den pris, som du betaler for dit månedlige mobilabonnement med taletid, SMS/MMS og data.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.