Mobilabonnement for dig der taler meget i telefon

Er du storforbruger af taletid kan du i flere mobilselskaber finde mobilabonnementer helt uden taletidsbegrænsninger

I dag bruger de fleste danskere de sociale medier via mobilen, når de skal kommunikere med enten venner, kollegaer eller familie. Men der findes stadig danskere, der bruger telefonen til en del andet. Mange af os ringer stadigvæk, når vi skal i kontakt med en, som vi kender. Men hvad er mulighederne, når det kommer til mobilabonnementer og store talepakker? Det har vi taget et kig på!

Mobilabonnementer og talepakker

Der kan være flere grunde til, hvorfor du bruger en masse tid på at tale i telefon. Måske har du en del lange samtaler med venner eller familiemedlemmer, eller måske bruger du din private telefon til en masse arbejdsrelaterede opgaver, der kræver, at du snakker meget i telefon? Hvis dette passer, så skal du have fat i et mobilabonnement med en stor talepakke. Hvis du ikke har et mobilabonnement med masser af tale, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, når måneden er gået. I dag har mange teleselskaber mobilabonnementer med masser af tale inkluderet til en god pris.

Mobilabonnementer med masser af tale

I dag tilbyder flere teleselskaber mobilabonnementer, hvor der er inkluderet en stor talepakke eller såkaldt fri tale. En stor talepakke betyder, at der er mange timers tale inkluderet med i abonnementet, hvorimod fri tale betyder, at du kan snakke lige så meget i telefon, som du har lyst. Disse mobilabonnementer kan være en smule dyrere, end hvis du blot har brug for nogle enkelte timers taletid og en smule data. Men i længden kan det sagtens betale sig for dig, hvis du hver måned bruger en masse tid på at snakke i telefon. Vi har fundet tre muligheder til dig, der snakker meget i telefon.

3 Mobil :

3 Mobil - Hos 3 Mobil kan du finde hele fem forskellige abonnementer med fri tale. De har alle fri SMS og MMS samt mellem 7 og 100 GB data. Priserne er fra 130 kroner om måneden til 270 kroner om måneden. Du kan derfor vælge den løsning, der passer bedst til dine andre behov.

Oister :

Oister - Hos Oister kan du finde to mobilabonnementer med fri tale. Der er inkluderet fri SMS og MMS og henholdsvis 10 GB data og i det andet er der fri data. Abonnementeterne koster henholdsvis 99 kroner og 129 kroner om måneden.

Telmore :

Telmore - Hos Telmore kan du finde to abonnementer med fri tale. Det ene abonnement inkluderer fri SMS og MMS samt 15 GB data. Det koster 159 kroner om måneden. Det andet abonnement inkluderer fri SMS og MMS samt 30 GB data. Det koster fra 169 kroner om måneden. Abonnementet til 169 kroner er også inkluderet Telmore Play. Dog er der mulighed for at opgradere med andre streamingtjenester såsom HBO Nordic, CMore, Flipp, Min Bio, TV2 Play med mere. Jo flere streamingtjenester du vil have inkluderet i dit abonnement, jo dyrere bliver abonnementet også om måneden. Den dyreste valgmulighed koster 259 kroner om måneden og inkluderer: TV2 Play, HBO Nordic, Telmore Musik, Flipp, CMore, Min Bio og Bookmate.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)