Mobilabonnement med HBO

At få streamingtjenester inkluderet i mobilabonnementer er i dag blevet meget populært. Hvis du er vild med HBO og ønsker at få det inkluderet med i dit mobilabonnement, kan du læse mere om dine muligheder her.

Få HBO Nordic med i dit mobilabonnement

Hvis du vælger at betale lidt mere for dit mobilabonnement hver måned, er der mulighed for, at du kan få streamingtjenesten HBO Nordic inkluderet. Selvom du bruger flere penge på dit mobilabonnement, er der typisk penge at spare hver eneste måned, da du herved ikke bruger penge på både et mobilabonnement samt et abonnement til HBO. Her kan du læse mere om dine muligheder, hvis du er interesseret i at finde ud af mere om HBO Nordic og mobilabonnementer. 

Hvad er HBO Nordic?

HBO Nordic er en streamingtjeneste, hvor du kan finde alt lige fra film til serier. Du kan se både film og serier med HBO Nordic via din computer, dit fjernsyn, din mobiltelefon eller din tablet. Streamingtjenesten er især populær på grund af dens serier, hvilket inkluderet Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Big Little Lies og Vikings.

 Hvor kan jeg finde mobilabonnementer med HBO Nordic?

Hvis du ønsker at finde et mobilabonnement med HBO Nordic, har du rent faktisk flere muligheder. Der findes nemlig flere udbydere på markedet, hvor du kan få HBO inkluderet med i dit mobilabonnement. Nedenfor kan du se et par gode muligheder og finde ud af, om en af disse er noget for dig.

 Find HBO Nordic hos Telmore

Telmore er en af de mobiludbydere, der tilbyder mobilabonnementer med HBO Nordic. Hos Telmore har du mulighed for at finde flere abonnementer med HBO Nordic inkluderet. Med en af disse mobilabonnementer får du blandt andet følgende til 229 kroner om måneden:  - Fri SMS og MMS - Fri tale - 40 GB data - 11 GB data indenfor EU - HBO Nordic  - Viaplay - Inkl. Chromecast 3

Du kan også finde tre andre mobilabonnementer hos Telmore med HBO Nordic. Alle disse mobilabonnementer er dog dyrere, da du her bliver tilbudt mere data samt andre former for streamingtjenester og underholdning inkluderet med i pakken. Dette kan være alt lige fra TV2 Play til Telmore Musik og BookMate.

Find mobilabonnementer med HBO Nordic hos Telia

Hos Telia har du også mulighed for at finde mobilabonnementer med HBO Nordic samt en masse andre fordele og services. Hvis du har enten ONE eller ONE WORLD har du mulighed for at tilkøbe disse services heriblandt HBO Nordic. Det betyder, at du kan købe HBO Nordic med i dit mobilabonnement for 79 kroner om måneden. Normalprisen er 99 kroner om måneden, hvorfor du har mulighed for at spare 20 kroner om måneden hos Telia.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)