Mobilabonnement med musik

Streaming af musik er i dag blevet en af de mest populære måder at lytte til musik. Derfor benytter mange af os også musiktjenester, hvor vi kan lave vores egne playlister. Men er du interesseret i at have et mobilabonnement med musik inkluderet, er der rent faktisk mulighed for det

Bestil et mobilabonnement med musik

I dag er der mulighed for at bestille et mobilabonnement med musik. Disse findes hos flere forskellige teleselskaber, så du har mulighed for at finde de mobilabonnementer, der passer bedst til dine behov. Hvis du vælger at inkludere musik i dit mobilabonnement, kan du rent faktisk spare en del penge om året – i hvert fald hvis du allerede abonnerer på en musiktjeneste eller har tænkt dig at gøre det. Der findes i dag en del forskellige streamingtjenester med musik på markedet. De er i bund og grund ret ens, da du her kan høre massevis af musik. Det er derfor op til dig at finde den tjeneste, du mener, passer bedst til dine præferencer og behov. 

Hvor kan jeg finde mobilabonnementer med musik?

Som vi har nævnt ovenover er der mulighed for at finde mobilabonnementer med musik hos en del forskellige teleselskaber. Disse er eksempelvis Telmore, YouSee, teleselskabet 3 og CBB. Her kan du finde mobilabonnementer med musik inkluderet, så det er bare med at komme i gang med at kigge. Vi giver her et kort overblik over, hvad du kan finde hos de forskellige teleselskaber:

  1. Telmore: Hos Telmore kan du finde flere mobilabonnementer, hvor du kan få deres egen musiktjeneste Telmore Play inkluderet med i prisen
  2. YouSee: Hos YouSee kan du også finde flere forskellige mobilabonnementer med musik. Her er det YouSees egen musiktjeneste ved navn YouSee Musik, som du kan få inkluderet med i dit mobilabonnement.
  3. Teleselskabet 3: Hos teleselskabet 3 kan du få den populære streamingtjeneste Spotify med i dit mobilabonnement. Her betaler du den samme pris som alle andre, men du får til gengæld den første måned gratis.
  4. CBB: Hos CBB har du mulighed for at få musiktjenesten Tidal inkluderet med i dit mobilabonnement. Der kan findes forskellige mobilabonnementer, så du kan vælge det, der passer til dit forbrug.

Sådan finder du nemmest et mobilabonnement med musik

Der er ingen grund til at bruge en masse tid på at finde et mobilabonnement med musik. Du kan nemlig gøre brug af en sammenligningstjeneste såsom Mp.dk, hvor du her nemt og hurtigt kan få et overblik over de forskellige mobilabonnementer på markedet. Hvis du angiver dine krav som for eksempel, at du ønsker et mobilabonnement med musik, vil du få vist muligheder, der matcher dine behov. Hvis du ikke ønsker at have et abonnement til en musiktjeneste, kan du altid vælge et høre musik via YouTube. Du skal bare sørge for, at du har nok internet inkluderet med i dit mobilabonnement.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)