Mobilabonnement med tjenester

Der kan spares mange penge ved at kombinere dit mobilabonnement med indholdstjenester som HBO, TV2 Play etc.

Et godt sparetip, hvor du kan skære lidt ned på de månedlige udgifter, er at kombinere dit mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester. De fleste benytter sig i dag af tjenester til streaming af musik og film. Mange af disse tjenester koster omkring 99,- eller mere på månedlig basis, men du kan få dem meget billigere, når du kombinerer dem med dit mobilabonnement. Hvis du for eksempel er glad for musik, kan du oprette et abonnement hos CBB mobil, hvor du får 15 timers tale, 15 GB data samt musiktjenesten Tidal for kun 139,- om måneden. Tidal koster for sig selv 99,- om måneden, så du sparer altså nogen penge.

Hvis du godt kan lide at streame serier og film, så kan du også benytte dig af muligheden for at kombinere denne type streamingtjeneste med et mobilabonnement. Streamingtjenester til film ligger ofte på omkring 99,- eller mere om måneden ligesom tjenesterne til streaming af musik. Hvis du vil prøve at kombinere dit mobilabonnement med streamingtjenester til film, kan du for eksempel få et abonnement hos Telmore, hvor du for 199,- om måneden får adgang til både HBO Nordic og TV2 Play. Derudover får du 15 timers tale og 25 GB data. Hvis du kun havde købt streamingtjenesterne, ville du have skullet betale det samme, så selve mobilabonnementet er i dette eksempel praktisk talt gratis.

Hvis du godt kunne tænke dig et mobilabonnement, der indeholder både en streamingtjeneste til musik og en streamingtjeneste til film, så kan du tage et kig på Telmore Play abonnementet. Der findes flere udgaver af abonnementet til forskellige priser, der hver indeholder forskellige typer tjenester. For at få både musik og film skal du dog vælge den dyreste version af abonnementet, som koster 259,- om måneden for 30 timers tale og 30 GB data. Til gengæld får du rigtig mange tjenester med i abonnementet, så hvis du alligevel bruger disse typer tjenester i forvejen, kan det godt betale sig for dig. Du får blandt andet den meget populære tjeneste HBO Nordic, der indeholder populære serier som Westworld, Game of Thrones og Handmaids Tale, samt Telmore musik, hvor du kan lytte til mere end 30 millioner numre.

Det er også muligt at købe mobilabonnementer, der giver adgang til tjenester, hvor du kan streame bøger og magasiner online. Et eksempel er magasintjenesten Flipp, hvor du får adgang til mere end 40 magasiner - for eksempel Basserne, EuroWoman og alt derimellem. For at få Flipp med i dit mobilabonnement kan du oprette dig som kunde hos Telia, hvor du kan tilkøbe tjenesten til halv pris - 50 kr. - om måneden. Dog er selve abonnementet temmelig dyrt på 249,- månedligt, så det kan bedst betale sig, hvis du tilkøber så mange tjenester, at du sparer tilstrækkeligt mange penge.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)