Mobilabonnement med Wi-Fi opkald

I mange mobilabonnementer er det i dag muligt at bruge wi-fi opkald og dermed forbedre lyden markant hvor du ikke lige ligger i den bedste dækning

De fleste mobiludbydere tilbyder i dag Wi-Fi opkald til mobilopkald, hvor du ellers ikke har mulighed for at få dækning. Det kan derfor være værd at undersøge, om du kan få Wi-Fi opkald med i dit mobilabonnement. Læs med videre her i denne artikel for at finde ud af, om du har brug for Wi-Fi opkald eller ej.

Mobilabonnementer og Wi-Fi opkald

I dag kan du finde mobilabonnementer med Wi-Fi opkald hos de fleste teleselskaber i Danmark. Dette er gode nyheder for dig, der gerne vil have dette inkluderet i dit mobilabonnement, men det er også en fordel for dig, der ønsker bedre lyd, hvor der ikke er den bedste dækning. Wi-Fi opkald kan være din store redning, men hvad er det egentligt helt præcist for noget?

Hvad er Wi-Fi opkald?

Wi-Fi opkald er en form for funktion, hvor du har mulighed for at snakke i telefon eller sende SMS-beskeder via Wi-Fi i stedet for det normale og almindelige mobilnetværk. Hvis du ejer en mobiltelefon og har et mobilabonnement, der understøtter denne form for teknik, så behøver du slet ikke gøre brug af det mobile netværk, hvis du eksempelvis oplever en dårlig dækning. Her kan du i stedet gøre brug af Wi-Fi opkaldsfunktionen, hvor du skriver SMS-beskeder eller ringe via eksempelvis en trådløs bredbåndsforbindelse.

Hvad er fordelene ved Wi-Fi opkald?

Der er flere forskellige fordele ved Wi-Fi opkald. Den største fordel er helt klart, at hvis du oplever et dårligt mobilsignal eller en dårlig dækning via det normale mobile netværk, så kan du bare vælge at gøre brug af en trådløs internetforbindelse, hvis du har brug for at ringe til en ven eller et familiemedlem eller sende en SMS-besked. Dette giver dig både bedre signal og en bedre dækning. Den anden fordel er, at det også giver dig en meget klarere og bedre lyd, hvorfor du har bedre mulighed for at høre, hvad den anden siger i telefonen.

Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan få Wi-Fi opkald inkluderet i dit mobilabonnement hos alle teleselskaber i Danmark. Det er skam heller ikke alle mobiltelefoner, der understøtter Wi-Fi opkald, hvorfor det er en god idé at undersøge dette, hvis du er interesseret i at få denne funktion på din mobiltelefon.

Vær opmærksom på dette ved Wi-Fi opkald

Der er nogle forskellige faktorer, som du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil begynde at benytte Wi-Fi opkald. Som nævnt ovenover skal du først og fremmest finde et mobilabonnement, en mobiltelefon og et teleselskab med Wi-Fi opkald. Derudover skal du benytte en stabil og Wi-Fi forbindelse, da dette er altafgørende for, om du kan benytte dig af det eller ej. Det er gratis at benytte sig af Wi-Fi opkald i Danmark hos de forskellige danske mobiludbydere. Du skal derfor ikke betale nogle penge for det.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)