Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnementer med WYPE

Er du helt vild med magasintjenesten WYPE? Hvorfor så ikke finde et mobilabonnement, hvor du kan få det inkluderet med i prisen? Vi har taget et kig på de forskellige mobilabonnementer på markedet og fundet dem, hvor du kan få WYPE inkluderet i selve abonnementet.

Hvad er WYPE?

Hos WYPE har du mulighed for at få adgang til alle de nyeste magasiner på markedet. Der er mulighed for enten at læse magasinerne online eller ved at downloade dem fra tjenesten. Hvis du downloader magasinerne, så kan du læse dem lige meget, hvor end du er henne. Med et abonnement hos WYPE er der mulighed for at dele det med hele familien, da tjenesten kan bruges på op til i alt 5 forskellige enheder. Der er blandt andet mulighed for at få adgang til følgende magasiner:

 • Illustreret Videnskab
 • I FORM
 • National Geographic
 • Historie
 • Bo Bedre
 • Costume
 • Bil Magasinet
 • NORDIC Living
 • Aktiv Træning

Derudover kan du også finde et væld af andre magasiner, da der er noget for enhver smag på tjenesten WYPE. Lige nu har du mulighed for at få 1 måned gratis hos WYPE. Der er ikke nogen binding, hvorfor man kan afmelde abonnementet til hver en tid. Efter den 1. måned så koster abonnementet normalt 99 kroner om måneden. Men hvis du ikke ønsker denne mulighed, hvorfor så ikke spare lidt penge og få det med i dit mobilabonnement?

Få WYPE inkluderet i dit mobilabonnement

Hos teleselskabet 3 har du i dag mulighed for at få WYPE inkluderet med i dit mobilabonnement. Du får lige nu den 1. måned gratis, hvor du vil få adgang til 17 online magasiner på 5 enheder. Efter den 1. måned så vil abonnementet til WYPE koste i alt 79 kroner om måneden, hvis du er kunde og har et mobilabonnement hos teleselskabet 3. Der er derfor mulighed for at spare 20 kroner om måneden i forhold til WYPE’s egen pris. Derudover er der stadig ingen binding, hvis du abonnerer på denne måde.

Sådan får du WYPE hos teleselskabet 3

Hvis du ønsker at få et abonnement hos WYPE gennem teleselskabet 3, så skal du selvfølgelig først og fremmest være kunde og have et mobilabonnement hos dem. Når du bestiller et mobilabonnement hos 3, så kan du tilvælge et abonnement hos WYPE, hvorfor det automatisk vil gå i gang, når du har accepteret købet. Hvis du allerede har det, så kan du gøre følgende:

 1. Log ind på ’mit 3’
 2. Klik på ’Videre’ og skriv den e-mail (du skal bruge din e-mail til at logge ind på WYPE)
 3. Du får herefter tilsendt en e-mail med login-oplysninger til WYPE, så du kan komme i gang.
Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.