Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Find det billigste mobilabonnement i Norge

mp.dk har siden lancering haft stor success i Danmark, med mange tusinde brugere om måneden der alle får gratis og uafhængig hjælp til enten at finde det billigste mobilabonnement eller det bedste sted at handle ny mobiltelefon.

Siden da har Pricebook ApS, der står bag mp.dk, lanceret telmodi.dk som var en endnu mere simpel og fokuseret søgemaskine til at hjælpe danskere med at finde det helt rigtige mobilabonnement. telmodi.dk har ligeså været til gavn for rigtig mange danskere og konceptet er nu klar til at blive lanceret i Norge.

telmodi.no er derfor per. dags dato blevet lanceret til det Norske marked og klar på at skabe gennemsigtighed i priserne på også dette marked.

Er du derfor bosiddende i Norge, er vi sikker på at du kan få gavn af at tjekke om dit nuværende mobilabonnement er konkurrence dygtig på pris og indhold via telmodi.no.

Besøg telmodi.noog find det billigste mobilabonnement!

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.